metemom_ eylulus kol çantası berbat bir şey ya sürekli poşet taşımak gibi sırt çantası yine o kadar olmuyor tabiki tercih meselesi ama ben hemen sırt çantası aldım
bahocum eylulus kesinlikle sırt çantası çocuğu kucağınızda tutmaya çalıştığınızda bir omzunuzda çanta bir kolunuzda çocuk zorlayabilir. Sırt çantası hareketinizi engellemez en azından
Kittennn Yani benim ilk çocuğum ama bence sırt çantası daha kullanışlı , bebiş kucağımızdayken bi yandan bebiş bi yandan çantayı tutmak zor olabilir sırt çantası naprsan yap sırtında hem de eşlerimize de rahatlıkla taşıtırız çantayı 😜 onlar taksın sırtına 😁
Okyanusolmak eylulus ben gereksiz buluyorum. İlkinde almıştım. Deprem çantası oldu 😄 normal Decathlon sırt çantası kullandım hep. Soğuk tutucu bı çanta koymustum. O kadar
eylulus Okyanusolmak disarida vakit gecirmeyi bi yerlere gitmeyi falan seviyoruz surekli kullanima uygun ici genis bir cantasi olsun istedim ondan
Okyanusolmak eylulus biz de hep disardaydik. Emzirdigim için bu avantaj sanırım. Mamaydi suyuydu uğraşmadım. Ek gıda zamanı da termoslar var ya ebebekte. Onlara koyardım. Hurç gibi şeye de bez ıslak mendil yedek kıyafet. Bitti gitti 😁
eylulus Okyanusolmak valla heves de var tabi bakalim su attigim model cok indirimde galiba onu alacagim
Merve32- eylulus ben takım aldım ikiside var brandbaby trendyoldan aldım çok kaliteli Kullanmaya başlamadım daha ama derisi yumuşaklığı çok güzel.
Merve32- metemom_ evet ben de bunun diğer rengini aldım ben de çok beğendim içini falan çok kullanışlı
eylulus Kadersss bir iki boyle yorum okudum ama iyi yorumlar da vardi indirim de vardi simdi az once soyledim valla kismet artik begenmezsem gondercem
Mervealya1992 eylulus sırt çantası kol çangasını zaten tasıyamıcan :) kendı kol çantalarını bıle taşıyamıcan bebegn kucangındayken sırtına takıyorsun ben 2 sene kol çantalarımı bıle takamadjm