Azzebus 3aslanannesi benim de yatış yapılcak ama normal mi sezeryan mı belli değil ilk doğumum dua edin 40+3
Zey__23__ 3aslanannesi ben şuan gidiyorum hastaneye 40. Haftadayız bir anda sancılarım başladı su mu nişanmı anlamadığım kanlı bir sıvı geldi bakalım hayırlısı
Buseirgit 3aslanannesi 37+0 dünden beri ara ara sancım vardı bugün de 4 kere çamaşır değiştirdim avuç içi kadar akıntım oldu hep şuan da hafif sancım var sabah kontrole gidicem ne diyecek çok merak ediyorum
3aslanannesi Azzebus inşallah tek nefeste sağlıkla olur inşallah benimde yarın tam 38+0 sezeryan olacak
Mervepera 3aslanannesi ben yarın doğum yapacağım inşallah sabah 9 gibi hastanede olacağız 11 gibi alacaklarmıs 🫠
3aslanannesi Mervepera bende 8 buçukta hastanede olucam kan falan alınır herhalde benimde o saati bulur stres yaptım biraz halbuki 4. doğum olacak sezeryanla
Mervepera 3aslanannesi bilmiyorum ki büyük ihtimalle alırlar işlemler olcakmıs tansiyon falan bakılır heralde 🤷🏻♀️her zaman olur bence stres ya 🥹
3aslanannesi Mervepera ya öyle valla ama şimdi düşününce normal doğum olmuş olsa bile stres olurdu bende ama birde tek kafaya taktığım konu inşallah genel anestezi olmaz onu istemiyorum ona biraz stres yapıyorum sanırım daha çok
3aslanannesi Mervepera ortanca oğlumda kilo ve bel kısmındaki yağlanmadan dolayı maalesef genel yapmışlardı sonra o ağrıları falan çektim bayaa etkilemişti