4bebe1anne Sorum başlıkta kızlar. Testim negatif sadece 2 kez denedik yani olmaması daha iyi ama hamileliği, bebeği seven biri olarak düşüncesi de içimi gıdıklamıyor değil 🥲 Olursa sevinirim olmazsa üzülmem ama içimdeki hevesi de durduramıyorum
sedanur_bpr0 4bebe1anne Adete 2 gün kala negatif. Adet günü pozitif 😊 şimdi 2. Bebeği planlıyoruz nasipse.
Ssahinnn 4bebe1anne adete 4 gün kala başladım test yapmaya sürekli üst üste negatifi gördüm adetim iki gün geçince anca o zaman silik çizgi ile gördüm.Bir de anne adayı hissediyor bende hissetmiştim ve üzerine gittim defalarca kez yapmamın sebebi oydu pozitifi gördüm inşallah sende hayırlı haberler alırsın ❤️
latte35 Ssahinnn benim de 4 gün kala negatifti ama ciddi bir bel ağrısı halsizlik kasık batması kabızlık koku hassasiyeti yaşıyorum acaba uyduruyor muyum
Ssahinnn latte35 insan burda hangi belirtiyi okusa sanki kendinde de o varmış gibi hissediyor ama inanın öyle bir his ki belirtileri yaşarken emin oluyorsunuz hamile olduğunuza eğer içinizde az da olsa şüphe varsa yoktur.Bu arada kabızlık şişkinlik gaz problemi gibi belirtiler bende de oldu heveslendirmek istemem ama inşallah vardır
Betsin latte35 bende şuan aynı durumdayım benimde 4 fün var ve yoğun akıntı artı kasık batması var acaba hamilelik mi ya🥹
7bebekk Adete 2 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. 4 gün geciktim daha tık yok yine negatif görürsem diye testte yapamıyorum çok strese giriyorum. Erken gebelik testini 6 gün önce yapmıştım sonuç değişmişmidir bilmiyorum normalde döngüm 30-32 gün 🤔
2melekannesi1 4bebe1anne ben 1 hafta öncesi kan verdm kanda bile yoktu son güne kadar testte çıkmadı. 3 gün geçti yaptm cıktı