Cosimaniehaus ylnrs ben instagramdan takip ediyorum Fuat beyi kesisiz dikişsiz doğum hikayesi falan atıyor bazen. Ben de sadece doğum için medovayı düşünüyorum Konyada yaşayan bi tanıdığımız Ayşegül Kebapçıyı tavsiye etti ben de gitmedim henüz.
nur2529 Zeynep1512 merhaba doğum yaptınız mı Fuat beye takipliydiniz sanırım doğum süreci nasıldı bilgilendirebilir misiniz
LeylaAB Zeynep1512 merhaba doğum yaptınız mı acaba 22. Haftamdayım fuat beye geçiş yapmak istiyorum önerir misiniz
LeylaAB Slhls bugün görüştüm kendisiyle gayet yetkin bir doktor sorularımızı tek tek cevapladı sanırım kendisiyle devam edeceğim bundan sonra. Normal doğuma da sezaryene de girdiğini söyledi size de öneririm
LeylaAB Slhls 12 diye hatırlıyorum arayarak randevu aldım internette dolu gözüküyordu belki benim aldığım dönem yoğunluk vardır
Slhls LeylaAB teşekkür ederim ben de kendisine ayın 27’sine randevu aldım bakalım, sizin doktorunuz kimdi daha önce
LeylaAB Slhls Medicanada hüsnü beye gidiyordum medova evime baya yakın olunca buradan devam edeceğiz umarım siz de memnun kalırsınız