Gamzecabuk Selam kızlar doktorum sabah aç karnına kan ilaci yazdı ama bende mide bulantısı ve kusma yapıyor. Gün içinde de halsizlik yaşıyorum. Böyle olan var mi ?
Betul-97 Gamzecabuk Gece yatarken için bir de geçmezse ilacınızı değiştirmesini istersiniz doktorunuzdan
myavocado Gamzecabuk doktorumun ilk yazdığı demir ilacını ben de kullanmamıştım, mide bulantısı yaptığı için, söylediğimde farklı bir demir içerikli takviye önerdi doktorum rahat kullanıyorum, söylerseniz değiştirir.
14022024 Gamzecabuk doktorumun ilk yazdigi kan ilacinfa bende öyle oldum sabah içtim sürekli kusarak çıktı gece içtim sabah bulantisindan duradim sonra ilacımı değiştirdi doktorum şu an çok iyiyim yok karnına içiyorum rahatim
Gamzecabuk 14022024 aç karnına içmek de beni kötü ediyor belki tok karnına içilen bir ilac olsa böyle olmazdim
Leylaaa_46 Gamzecabuk sanırım aynı ilaç bende aynı durumdayım kahvaltıdan 1 saat önce içmem lazım ama kokusu değişik geliyor kusma yapıyor midem bulanıyor . Gece alın yazmışlar gece alayım bari .