iremsevinc Nasıl gidiyor kızlar bittimi hazırlıklar dün kontrol vardı benim kız baş aşağı dönmüş progeston fitil baslandı baskı olmasın iyice diye bakalım bundan sonrası hızlı mı geçecek yavaş mı 🥲 sezeryan olcagı için aslında 85 gün falan var 💞
_ozlmm iremsevinc Hazırlıklar bitti gibi bir şey sadece reflü yatağı valiz organizesi ve şampuanı kaldı birde çamaşırlarını yıkayıp ütülemesi var 😇 Benim de uygulamaya göre 82 gün var ama sezaryen olacak ne zaman olur bilmiyorum daha konuşmadık ☺️
iremsevinc _ozlmm 38 dr alıyolar genelde canm bende dolabını sıfonyeri bekliyorum bu, hafta gelir artık direk yıkayıp ütülücem nolur nolmaz hazırda dursun iyice ağırlaşmadan
Berivan_sr iremsevinc evet ama ev arıyoruz şuan inşallah buluruz bir an önce bulamazsakta mecbur bir Şekilde yapacaz çok eksik yok benim gözümde bir iki dışarı çıkınca alınır maddi bir sıkıntımız yok çok şükür de ev sorunumuz var 🥺
iremsevinc Berivan_sr Rabbim işinizi kolaylaştırsın inşallah brnm erken doğum riski çıkınca erkenden kıyafetleri iyi ki bitirmişim dedim bide sıcaklarda zorluyor