Dfnsyn Merhabalar :) 5+0 Ken kesemizi görmeye gittik. Doktor 10 gün sonra gel kalbine bakalım demişti şuan 5+6 olduk. Kalp atımını görmek için sizce ne zaman gideyim? Vajinal istemiyorum, İlk gebeliğim baya tecribesiziz
sweetmom_ Dfnsyn bende vajinal istemedim bekleyebilirim dedim. Benim de ilk gebelik 5+0 keseyi gördüm. 2 hafta sonra gitmek istedim doktora sürekli ultrason cihazına da yakın olmak istemiyorum. Bugün 7+3tu gittim çok şükür duydum sende öyle yap 2 hafta sonra daha güzel de atar.
Betul-97 Dfnsyn 7 haftalıkken gittim duydum. Devletteki doktor gel alttan bakalım demişti ilgisini beğenmemiştim kistlerim de vardı özele gittim ilk aylarda alttan baktırıp boşuna çocuğu dürtmeyelim dedi 6.haftada keseyi 7.haftada kalp atışlarını duyduk
myavocado Dfnsyn 5+3 de keseyi karından ultrason ile görmüştük biz de, iki hafta kadar sonra 7+2 filandı kalp atışını duyduk. 7. haftanın dolmasını bekleyip giderseniz görülür
Booksandcats Ben son adet tarihime göre 8 haftalıktım ama geç döllenme olmuş 6+4 uyumlu demişti doktorum o şekilde de vajinal yolla duyabilmiştik kalp atışını 😊
sweetmom_ Dfnsyn muhtemelen duyulur. Eğer kilon fazla yoksa duyulur. Karın bölgesinde yağ tabakası kalın olan insanlarda üstten biraz geç duyuluyormus.
myavocado Dfnsyn ya ilk haftalar hep böyle geçecek alışın ☺️ inşallah sağ salim hiç bir sıkıntı olmadan kavuşmak nasip olsun 🙏🩵