Gizemtuna12 Arkadaşlar 5+3 haftalık hamileyim kese çok güzel yerleşmiş fakat bebeği göremedik 15 gün sonra tekrar çağırdı doktorum başına böyle bişey gelen varmı
Merve-metin Gizemtuna12 normal canım bebek genelde 6 haftada filan görülür bi sonraki gittiğinde hem bebeği hemde kalp atışlarını duyarsın
Nelya Gizemtuna12 çok normal ben 5 haftayken gittim sadece kese gördük ama 2 hafta sonra tekrar doktor çağırdı gittim bebeği gördük
myavocado Gizemtuna12 çok çok normal 5+3 de benim de kese vardı bebek gözükmüyordu, 7. Hafta dolduktan sonra tekrar gittim bebek nokta gibi idi, kalp atışın8 duyduk. Endişe etmeyin bir sonraki kontrolde gözükecektir ☺️
Sedef21 Gizemtuna12 Bu haftalarda normal canım bebek genelde altı yada yedinci haftadan sonra net görülüyor henüz küçük beşinci haftalarda kese gözüküyor
Esraasln Sizinle ayniydim ben gittiğimde 5 haftanın sonralarina doğruydu 6+6 da hem bebeği hem kalp atışını duymuştum 😍 stres yapmayın kendileri mercimek tanesikadar old için gostermiyorlar
Beybyi Gizemtuna12 bende yeni öğrendim testle gebeliğini yarın kan testi vereceğim karnımda rgl olacakmış gibi sancılarım var neden olabilir
ggmom Gizemtuna12 15 gün sonra gittiğinde kalbini bile duyabilirsin Allah’ın izniyle normal merak etme:)
Kaderkks Gizemtuna12 Bende geçen hafta gittiğimde 5 haftalıktım sadece keseyi gördük bu hafta hem bebeği hem kalp atışını duymak için çağırdı ama gitmeyi düşünmüyorum nasipse haftaya
Gizemtuna12 Kaderkks benim sağ boşluğumda bir ağrı var baya keskin ara ara geliyor sizinde başınıza geldimi acaba
Kaderkks Gizemtuna12 benimde sol tarafımda oluyo çok keskin değil ama ağrı oluyo ama dikkat ettim folik asit içdikden sonra geçiyo