Mervealya1992 Beybyi evet bence var ben normel kaset testle adete 5gun kala öprendım😂 yunurtlamanın 10. Gunuydu senınkıde yumurtlama 8 olan tutmus buyuk ıhtımal
Ylmz_sema99 sedanur_bpr0 var guzelımmm akıntı seklınde lekelenmem gekıyır 2 gundur acık pembe şeklinde
Ylmz_sema99 Ylmz_sema99 ama çok degıl az az sulu akıntı seklinde bıde goguslerım acıyır uçları ağrıyor aynı sekılde ayaklarım dız ustlerı ağrıyor belım kasıklarda batma oluyor bazen
sedanur_bpr0 Ylmz_sema99 Günün akşamına kadar pembe lekelenme devam ederse veya normal adet olmazsan test yap canım ama 3 gün bitmeden yapma. Belki sökülme olur üzülme sonra. İnşallah yerleşmedir ama regl geciktikten sonra yerleşme olacağını sanmıyorum. Canını sıkma sen yine de 😊
Ylmz_sema99 Ylmz_sema99 sımdı eczaneden days factor dıye erken gebelik testı aldım sabah ilk idrarda denıycem bakalım beklıcez görcez hayırlısı neyse o olsun hepimiz ıcın kizlar
Yenisine- Bu testle öğrenmiştim bende doğru sonuç veriyor emin olmak için farklı iki test yapmıştım zaten erken gebelik testi diye geçiyor dayanamayıp akşam üzeri yapmıştım sabah idrarını falanda beklemedim varsa hemen çıkıyor.sizinde var hayırlısı olsun 🙂
Ylmz_sema99 Yenisine- sağol teşekkür ederim bende hemen yapayım mı sabahı beklıyım mı beklemeyeyım mı acabaaaa
Ylmz_sema99 Kızlar şimdi dayanamayip gittim test aldım geldım yaptım negatıf çıktı moralım de bozuldu🥺
Ylmz_sema99 Gkce18 belkı de olmuyor du bu aya geleseye kadar 6 aylık evliyim dahaa 5 ay olmadı jıc gecikme gününde geldi düzenli
Beybyi Ylmz_sema99 sol üstte üç çizgi var oraya basın resim yükle yazıyor oraya yükleyip kopyalayıp buraya yapıştırın
Yenisine- @“Ylmz_sema99” ben adet gecikmemin 3.günü yapmıştım hiç gecikme olmazdı sizde bir iki gün sonra tekrar deneyin isterseniz
4147 Beybyi ovülasyon ile mi takip ettiniz yoksa uygulama mı kullandınız ☺️ hayırlı olsun sizinle aynı durumdayım. Takvim uygulaması ile takip ettim bende ama henüz test yapmadım
Beybyi 4147 ben yumurta hesaplayıcısi uygulamasını kullanıyorum ama zaten adetten hemen sonra 2 günde bir degerlendirdik