Yeniyeniden Oyku3005 anlamasından az çok gününü biliyorsun adet düzenin normal dongudeyse beklenen adetten geri sayarsan 14 gun tama yumurtlama günüdür değişmez kuraldır.. 1 hafta öncesine iliski sıklığı önerilir 😀
zlemceylan Oyku3005 canım şöyle hissetme değilde yumurta akımsı gibi akıntı oluyor o zamanlarda ama herkeste oluyor mu onu bilemiyorum
lilyum_ Oyku3005 lilyum_ mesela 28 günde bir adet oluyorsan 14. Günü genelde yumurtlama oluyor. 30 günde bir regl oluyorsan 15. Gün oluyor. O gün uzayan akıntın olur. Cinsel isteğin artar bazen lekelenme de görülüyor. Yumurtlama ağrısı olur. Vücut ısın artar. Bildiğim belirtiler bunlar buradan anlayabilirsin 🌸
Kubrakubra121 Oyku3005 adet döngün düzenli ise belki belli oluyordur ama benim düzensizdi takip ettim testlerle
Ebruebos Bir kaç ay ovülasyon yaptım ve yapmasam da anlıyorum artık yumurtlama günümü. Akıntımın yoğunlaştığı gün kasık bel ağrısı da oluyor o gün yumurtlama oluyor. Akıntım azaldığı gün çatlamış oluyor.
lilyum_ Oyku3005 o zaman 13. Günü olabilir. Akıntını ve cinsel isteğini takip et. Akıntın çoksa ve uzuyorsa o gün yumurtalama günün olabilir
Ebruebos Oyku3005 karnımda değil de kasıklarımda sızı oluyor bir de akıntıdan anlıyorum uzayan şefaf yoğun akıntı
lilyum_ bbaa2805 senin de muhtemelen 13. Günüdür ama dedigim gibi değişiklik gösterebilir belirtilerinden anlarsın zaten