huysuz__ Hatice5258 eser miktarda ne var protein mi, protein kaçağı istenmeyen bir durum, düşecek mi ilerleyecek mi takip eder doktorunuz, ilerlerse gebelik zehirlenmesi demek,eser miktarda çıkıp tekrar düzeliyo genelde ama kontroleri aksatmayın 🙏.
Hatice5258 Behacetler ne demek kötü bişey mı fitil ve antibiyotik verdi doktor biraz uyuz doktora denk geldim de ne sorsam tersliyo. Fitili dün attım ilaç erimeden çıktı geri bi de vajinamın ağzında bişey oluştu ilaç çıkarken şiş bişey et parçası gibi. Korktum
Hatice5258 huysuz__ pazar gecesi verdiğim idrarda +2 salı günü verdiğim idrarda eser yazıyor proteinin karsisinda
huysuz__ Hatice5258 anladım takip edilmeniz lazım ihmal etmeyin gebelik zehirlenmesine dönebilir çünkü riskli bir durum, illaki ilerleyecek demek değil tabi siz doktorunuzla iletişim halinde olun
Behacetler Hatice5258 cnm gebelik zehirlenmesi durumu olabilir tansiyon takibi mutlaka yap tansiyonun yükselirse direkt hastaneye git doktorunun birşey demesi gerekirdi neden demedi acaba . İnşaAllah herşey yolunda gider . Maalesef bende geçen sene 25 haftalıkken gebelik zehirlenmesinden dolayı doğum yapmak zorunda kaldım.
Hatice5258 Behacetler bebeğin nasıl peki sizde de mi aynı sonuç çıktı tahlilde nst ye baglafilbağladılar bişey çıkmadı yolladılar bidaha idrar istedi o da 2 3 güne çıkıyormuş
Hatice5258 Behacetler tansiyon yükseldiğinde belli olurmu baş dönmesi göz kararması gibi bi de tansiyonum kaç olmalı kaç olursa korkmaliyim
Behacetler Hatice5258 cnm bana doktorun dediği 140/90 olduğu zaman direk acile geliyorsun dedi . Mide bulantısı istiğfar etmek şiddetli baş ağrısı üst karın göğüs kafesi altında ağrı sırtta ağrı gibi şikayetlerin var mı ?
Behacetler Hatice5258 birde ast / alt değerlerine bakıldı mı bilmiyorum ama benim o değerlerim de çok bozulmuştu. Sıkı takip ol aksatma nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama gerekirse araştırma hastanesine git .
beautifulgirl Hatice5258 tansiyon 14 ve üstü baş ağrısı ense ağrısı gözlerde karıncalanma idrarda protein ödem gibi şikayetler olması gerek gebelik zehirlenmesi için . Tansiyonnu takıp et ölç düzenli olarak 14 ve üstü çıkarsa acile git canım
Hatice5258 Behacetler mide bulantısı o da durduk yere bide göğüs altı karnım ust karin mi bilmiyorum ağrıyı arada kasigima vuruyo bas ağrısı da oluyo ama cogunlukla burnum kanayinca oluyo
Behacetler Hatice5258 cnm dediğim gibi doktoruna bu şikayetlerini de söyle bunlar basit gibi gözüksede Allah esirgesin sonucu ağır oluyor enazından erken doğum gibi risk faktörü varsa ciğer geliştirici iğneyi filan vurmaları gerekiyor ve gerekirse hastaneye yatışın yapılıp o şekilde takip edilebilirsin ama şuan bunlar her insanda aynı olmaz aynı ilerlemez ama ben çok çekip yıprandığım için kimse yaşasın istemem istemiyorum. Stresten uzak kalmaya bak ve tansiyonlarını 3 saat arayla ölç mutlaka