_Mother_ _ozlmm taze fasulye yi görünce aklıma geldi 😂 dün gece o kadar rahatsızdım ki yemek tam yiyememiştim rüyamda taze fasulye yemeği yapmıştım yiyordum 😂😂
Booksandcats Tavada köfte fırında sebze yapmayı düşünüyorum yoğurt karpuz falan da koyarım yeter diye düşündüm 😊
myavocado Esmeh o kadar sıcak kicben iki gündür yapamıyorum dışardan takılıyorum. Ama son yaptığım yemek taze fasulye, kıymalı makarna cacık idi 😅 yarin da barbunya pilaki, domatesli pilav, karpuz 👍
Esmeh Deletedmom_110 valla ben herzamn bi önceki günden onun stresine giriyorum acaba ne yapsam diye 😅
mavisevenanne Bamya yemeği yapmak istiyorum akşama ama ilk haftalarda bamya yemek sakıncalı mı bilen var mı ?
Ebbruc mavisevenanne ilk haftalarda sakıncalı mı bilmiyorum hiç duymadım da öyle bişey ben 13 haftalığım 2 gündür yiyorum, sadece çok ekşili yemeyin tansiyonunuz düşer
cLearQueen mavisevenanne ne sakincası neden sakıncalı olsun dunyanın en saglıklı sebzelerinden biri bamya. Oturup 3 kilo yemiceksen skntı olmaz.
Sevvalll42 Esmeh bugün annemlerdeyim dolma doldurmuş yanına salata karpuz başka bişey yaparmı bilmiyorum
Deletedmom_110 Esmeh dünden yayla çorbası var Yanına aparatif bir şeyler yapmayı düşünüyorum kocam yok zaten kızımla ben varız
mavisevenanne Esmeh teşekkürler cvp için nette düşük yapmak isteyenler yiyormuş gibi bir bilgi görünce şüpheye düştüm
Esmeh mavisevenanne canım sen yine de bi doktora sor istersen ama benim düşüncem bu yönde yani bamyadan ne gibi bi zarar gelebilir ki
Ebbruc Esmeh Köri soslu kremalı mantarlı tavuk Pirinç pilavı Salata İçecek ☺️ Tabi inşallah yapacak gücüm olur 🥲