birmeleginannesi_ gulayy0909 ölçümler doktor da öyle dedi hele bu ara sürekli ölçüm olduğu için yanılma çok olurmus
birmeleginannesi_ ayanarta1 benim anlık canım ve sadece akşam yemeğinde kahvaltı sonrası 130-140 akşamları hep 171 çıkıyo ikinci saati düşüyor
ayanarta1 birmeleginannesi_ akşam yemeğinde yediklerini dikkat biraz yeterli olur bencesen stres yapma bunu normal değerlerin
Pinaryyy e_blue_sky_a bende de var gebelik şekeri ama diyetle kontrol altına aldım çok şükür. Şimdide 38. Haftadayım haftaya 39 oluyorum. Neden 38. Haftayı geçmemeli dediniz?
e_blue_sky_a Pinaryyy kontrol altına alınamadığı durumlarda şekerin; 38 ve sonrası bebek için iyi olmuyor
cLearQueen birmeleginannesi_ benim de psikolojim bozuldu artık sekeri düşünmekten hayattan zevk alamaz oldum hep aglayasım var moralim hep bozuk
ayanarta1 birmeleginannesi_ evet değer yüksek ama diğerleri normalse sadece o öğünde yediğiniz şeyleri düzenlerseniz sıkıntı olmaz. Tek değerle şeker var denmez çünkü pilav makarna patates yada tatlılar kavun karpuz ne yiyorsanız işte o yükseltiyordur
birmeleginannesi_ cLearQueen evet ya uyku uyuyamiyo insan dusunmekten hele son haftalar olunca korku basıyor
cLearQueen birmeleginannesi_ hep olumsuzluk hep olumsuzluk.. bence gercekten gebelik sekeri olmayan da cok yemek yedoginde o sayılari goruyor. Kendimi oyle avutuyorum. Sanki hayatta bi benim basıma geldi ya
birmeleginannesi_ cLearQueen en yakın örnek eşim aynı yemegi yiyiyoruz onunda 155 çıkıyor mesela ben gebe oldugum halde 171 çıkıyo
cLearQueen birmeleginannesi_ benim esim de oyle. Tabi benden cok yiyo yanina icecek falan iciyo onun da etkisi vardir tabi.. ben diyet gibi yiyorum insulin de kullaniyorum yine de tokluk 130 falan goruyorum yani. Sicaklar da etkiliyo heralde
birmeleginannesi_ cLearQueen çok saçma ya biz hep bunu yiyiyoruz ama gebelikte etkisini görüyoruz herhalde hormonlar bitirdi artık beni
gulayy0909 birmeleginannesi_ akşamları yemekten sonra biraz yürüyüş yapın yada daha az yiyin ve 1 saat sonra tekrar yersiniz bir anda acıkıp yiyorsan oda şekeri yükseltiyor
birmeleginannesi_ gulayy0909 evet ara öğün yapmıyorum bı kahvaltı bı akşam yemeği bitiyo kahvaltıdan sonrada çok cikmiyo akşamda çıkıyo
gulayy0909 birmeleginannesi_ ara öğün yap öyle dene her 2 saatte bir ağzına birseyler at kuruyemis olur meyve olur ama mutlaka yanında kefir yoğurt veya süt olsun birde böyle denemeni tavsiye ederim
birmeleginannesi_ ayanarta1 evet yürüyüş yapıyorum ama gece genelde yemekten sonra oturuyorum bir iki saat 🙉