GamzeTopluKk Meddythemama e bebekte müslin örtüler 20 liraya düşmüş kızlar düşünenler bakabilir 100*110 dua boyutu yanlış hatırlamıyorsam
marven E bebek internet sitesinden 250 liraya kupon aldim magazada aldiklarim 360 tuttu sadece 10 lira uzerine verdim. Gayet isime yaradi kiyafet harici ihtiyaçlarınin hepsini aldim. Yarin da ikinci kuponu baska bi subesinde harcicam cnku her yerde aynilari olmuyomus ozellikle tekstilde. TOPLAM 700 LIRALIK ALISVERIS YAPIP 500 LIRA ODEME YAPMIS OLUCAM :) subattaki indirimde de sagma makinasiyla buhar makinasini alicam nasi fikir bence super 😆😂😂
marven Meddythemama ama soyle de bi sey var internet sitesndeki cogu urun magazalarda yok baby me ler var hep 4 5 farkli bi sey sordum hic yoktu sitede daha cok cesit var istediklerim olmadigi icin baska markalar aldim hep indirimli de cogu aslinda sitede ayni hesaba gelebilir ihtiyaciniz tekstilse
marven Meddythemama reflu yatagi aldim bende 79 dan başlıyodu indirimde kiraz cekirdeklisini istedm ama dun gittgm magazada vardi bugunknde yoktu normalini aldim
Meddythemama marven ya bende daha hiç mağaza gezenedim. Çocuk mağazası yok şark görevindeyiz. Hep internetten bakıyorum. Reflü yatağı şarttı bence bende kiraz çekirdekli sipariş edicem.
Habibee alisveris yaptinmi onceden yoksa simdimi yapaicaksin canim. bende 3 aylik hamileyim bi bilgim yok.
Meddythemama Habibee yani ilk aylar ne alacağımı falan bilmiyodum. zaman var diye rahat davranıyodum. Daha yeni yeni başladık işte şimdi. Tekstili bitirdim. Artık bi an mnce tamamlamak istiyorum çünkü çok ağırlaştım artık işler bitikmesin diye acele ediyorum