tiniminianne elif475475 herkes için doğum farklıdır derler ama ben müdahalelerden çok korkuyorum ya. Suni gibi, sezaryen gibi.. Yani normal dümdüz doğurmak çok korkutmuyor ama dikiş olursa korkum var mesela 😥
elif475475 tiniminianne ben de öyle biriyim ama dikiş pek sıkıntı olmuyor açıkçası ben iki gün sonra işe gittim ve iç dikişim de baya vardı. Korkudan kaç dikiş var diye bile sormadım ben. Normal doğumda hepsi geçip gidiyor o yüzden acısa bile zamana bırakmak en iyisi. En azından ömürlük iz acı bir şey kalmıyor yani.
Tugcetukez aslanbeyy her gün ılık duş ve evde hareket başka birşey yapmıyorum artık akışa bıraktım çünkü hurma yiyorum yok onu yapıyorum yok Paşa’nın keyfi içerde iyi herhalde 😅 bakalım cuma 39+4oluyorum doktorum ne yapicak
aslanbeyy Tugcetukez çatı muayenesi oldum 1 cm açıklık varmış . yürüyüş, merdiven önerdi doktor bakalım bizim nasıl olacak. Hurma da yiyen var yiyebilirsin dedi . Benimde hiç gelesi yok gibi içerde keyfi yerinde 38 olduk ama hiç belirti yok 😑
Tugcetukez tiniminianne kişiden kişiye değişir belki sizinki gelir 😁 benimkinin içerde keyfi yerinde herhalde gelmek istemiyor 😁😅