Yasmnnn Elif52 hem iğne hem coraspin kullsnıyordum test yaptıj şükür kan pıhtılaşması çıkmadı iğneyi bıraktık sadece coraspine devam ediyorum tedbir amaçlı.. Daha önce bebegimin kalbi durmuştu.. 15 haftalığız peki ya sen?
Fatmav Elif52 Ben 100 mg lık kullanıyorum 26+2 haftamdayım. Hamileliğin başından itibaren kullanıyorum. 2 kere düşük yaşadım neden olduğu bulunamadı o yüzden her ihtimale karşı verdi dr um
Candaan Mia35 ben olup olmadığını bilmiyorum ama içiyorum kendim doktora söyledim oda verdi ilk gebeliğim ablamlarda var onların düşükleri oldu o yüzden bende ne olur ne olmaz diye istedim oda verdi 14 haftalık olduk şukur
Elif52 Yasmnnn bende kullanıyorum bor haftadır detaylı ultrasonda sol tarafta damarda direnç çıktı o yüzden kullanıyorum 22 haftalığım 😒
Sevilay07 Yasmnnn canım bende aynı durumdayım rica etsem yaptirdigin tahlilin adini sölermisin. 10 haftaligim doktor 3 ay dolunca birakcan diyo ama bi tahlil falan bisey demedi
Nero1 Fatmav merhaba benimde 2 düşüğüm var sebep bulunamadı ve şimdi sadece corasprin verdi doktorum ben iğne istedim ancak gerek yok dedi sizin düşükleriniz nedendi ve corasprin yetti mi?Başka herhangi birşey kullandınız mı?
Cancansu Bende günde. İr coraspirin ve oksapar iğne kullanıyorum gebelikten önce beyin damarım tıkanmıştı ve kalpte mitral yetersizliğim var o yüzden düzenli olarak kullanıyorum Doğum sonrası da devam etmem gerekiyor
Yasmnnn Sevilay07 kan pıhtılaşma testi yaptırmadın mı yani bilmeden nasıl bırakıcan hapı? Kan pıhtılaşma testi ve genetik test yaptırdım canım özelde yaptırdım 1000tl tuttu kan pıhtılaşma teati 5 günde çıktı genetik test 2bucuk ayda.