birkimseee Anti toksoplazma lgm 1.02 doktor enfeksiyon hastalıklarına yönlendirdi 3 hafta sonra gelmemi söyledi o zamana kadar bebeğe geçerse diye korkuyorum başına böyle bi şey gelen var ni
Fatmasedef birkimseee ben geçirdim değerimde senden yüksekti bayagı ama avidite testi yapılıyor o yüksek çıkarsa gebelik öncesi geçirmiş oluyorsun ve bebege zararı olmuyormuş büyük ihtimal öyle çıkar içini ferah tut
Fatmasedef birkimseee hatta dün başka bir dr gördü testi artık buna bakılmıyor dedi çünkü herkes illa geçirmiş olabiliyor dedi
birkimseee Fatmasedef 30 haftaligiz ocak ayında yapılan testte negatifti dünkü pozitif çıkmış o testten bahsetmedi doktor 3 hafta sonra gel diyor ama o zamana kadar bebeğe geçerse diye üzülüyorum
Dmt61 bende gecirdim yalanci pozitiflik cikti arastirma hastanesinde tekrarlatinca anlasildi yalanci oldugu igm de igg de negatif cikti
Dmt61 birkimseee gitmedim direkt arastirma hastanesinde testi yeniledim cikan sonuca gore doktora gittim enfeksiyon bolumu negatif pozitiflik dedi
Dmt61 birkimseee benim kopegim var ikili tarama yaptirdim bikac gun once kan sonuclarinda yine negatifti önceden de gecirmedim şimdide geçirmiyorum 10 yildir evcil hayvanim oldugu halde
Dmt61 birkimseee yok onun icin vermedim ikili tarama testi icin kan veriliyor orda oda cikiyor rica ederim