Gulll00 32 haftamdayim. Kan degerim cok kotu dusukmus. Sezeryan olacagim. Ameliyat sirasinda kan gerekebilimis. Bunun oncesin de mesela bugun randevum var. Degerlerime bakip kan takarlar mi yoksa doguma yakin mi olur
Dyg61 Gulll00 benımki 8 e dusmustu doguma bir ay kala kan takıldı 1 ay da degerler yukseldı muhtemelen oncesınde takılır
Kaderozy Gulll00 bende 34 deyim ferritin 11 kan da 10 çıkmış yarın doktorum görecek ne diycek bilmiyorum.onceki doğumda damardan demir takviyesi yapmıştı ameliyat içinde 2 kişi kan vermişti benim.icin lazım olursa kullanmak için ama lazim olmadı çok şükür
Enfal_06 Gulll00 kan takmadan önce kullandığıniz kan ilacını değiştirip dozunu artırıyorlar ben günde iki defa içiyorum kan ilacını sabah akşam kan değerlerim sınırda doğumum sezeryan görünüyor
Dyg61 merimiri sizinki de sınır da kan ilacının dozunu arttırabılır doktorunuz bana kan ilacı da fayda etmemişti
Dyg61 merimiri bu kan durumu dogumda sıkıntı oluyo işte ayrıca sızın gunluk hayatınızı da etkıler halsızlık yorgunluk yapıyo ben kendımı bıldım bılelı demır eksıklıgıne baglı kansızlıgım var hamıleyken de daha dikkatli olmak lazım
birkimseee Kaderozy bende ee 11 çıkmış bi şey vermedi doktor düşük değilmiş o kadar halbuki halsizlik filan oluyor ferrum kullanıyorm dedim devam et dedi Doktora hore değişiyor mu anlamadım
Kaderozy Gulll00 ben normalde anemiyim zaten yaklaşık 5 aydır demir ilaci kullanıyorum 5 ay önce 9 iken şimdi 11 olmuş bundan sonrada pek birşey değişmez
Enfal_06 birkimseee doktordan doktora değişiyor galiba ben başından beri gyno Ferro sanol kullanıyordum doktorum değerlerim giderek düştüğü için değiştirdi başka doktora gidin isterseniz
birkimseee Enfal_06 ben ferrum kullanıyorum magosit bi de ocean mummy d3 verdi ama onu unutuyorum sabahları Aslında farklı şehirde bi doktor d3 ve magnezyum birlikte olduğu bi ilaç önerdi ama onların birleşimi diye almadım viganesti galiba ismi