Dennz Kızlar 16 haftalık hamileyim doktorum kız dedi cinsiyetin değişme ihtimali var mı dır çünkü ondan önceki doktorum da erkeğe benziyor demişti. Ve ben erkek hissediyorum.
Glnrskr Dennz Ben 12. Haftada öğrenmiştim doktorum 22. Haftaya kadar bekleyelim demişti.22. Haftaya kadar değişme oluyor demişti. Bence bekleyin 22. Hafta detaylı ultrasona denk geliyor zaten. Kesin görüp emin olursunuz 😃
Dennz Aylaa123 kimisi kıza benziyor kimisi erkeğe dedi ama ben erkek hissediyorum dün özeldeki doktorum da kız dedi o yüzden bilmiyorum daha önce böyle olup cinsiyeti sonradan değişen oldu mu merak ediyorum
Aylaa123 Dennz sizin hissiyatınızla olacak birşey değil genital bölgesini gördüğü kadarını söyler zaten doktor güvenmediyseniz başka doktora gidin yada detaylıyı bekletiyin kordonda bazen karıştırılıyor onun için başta erkek demiş olabilir
merveslife Dennz İkiz gebeyim , 16. Haftaya kadar ikisi de kız denildi. Sonraki kontrolde biri erkek olduğu anlaşıldı. Detaylı ultrasona kadar hiç bir tahmin net değildir. Detaylıda cinsel organda incelendiği için net bilgi o zaman verilebilir.
minnikkksevdammm Ben detaylıda öğrendim kızlar erkek dediler ama emin olamıyorum 🙈 detaylıya güvenmeli miyim 🙈
merveslife Sevgimmm13 Bende kız olduğunu düşünüyorum fotoğraflara göre. Bakın bende yükledim ilk fotoğraf 16. Hafta, diğeri 22. Haftada. Pozisyona ve cihaza göre değişir mi bilmem ama 16. Haftada erkek olduğu çok net şüpheye yer vermeyecek kadar netti. :)
Sevgimmm13 Kardelenlinam Ben alışveriş yapmak istiyorum ama bu belirsizlikle yapamıyorumda 1 ay daha beklemem gerekiyor 🥺
Sevgimmm13 Kardelenlinam Evet 15 haftalık devlete gittim büyük ihtimalle kız ama belli olmaz dedi 16 haftalık özele gittim kessin kız dedi