hasretakkus 31 +2 günluk hamileyim şu kac gundur miyde bulantilarim var hamilimde hic miyde bulantisi yaşamdim miydem agzima gelio resmen bide benim bebek hep asagdaydi baslrda simdi ise hep miydeme yuklenio
Ozge1008 hasretakkus 33 haftalığım bende de 1 haftadır başladı mide bulantısı canım. Bi de hastayım daha da çok bulanıyo. Mide bulantısı için ilaç verdi doktor biraz rahatlatıyo o
Ozlemsvr hasretakkus bendede vardı geçen mide bulantısı hiç bir sey yemek istemiyordum. Sabahları özellikle bir zaman sonra geçti.. Geçicidir inşallah bir de çocuk baskı yapıyor saclaniyor ya ondan olabilir..
Serpilataman Herkesin bünyesi farklı ama benimde son haftalarda başlamıştı hamileliğim boyunca olmadı doktorum artık bebek büyüdüğü için mideme baskı yaptığını söylemişti.allah yardımcınız olsun
Kbrasuer 28 haftalık hamileyim miyde yanması var bazen bulantı oluyo canının çekti bişi yiyince az bişi geçiyo bi dene istersen canım tatlı bişi
hasretakkus Ozge1008 allah yardimiciz olsn milltn bebisi zmni gldkce asagi iner bu zamani gldkce yukri ckio 😂