aslanbeyy Doktorumun önerisiyle 34 haftada çantamı hazırladım ne olur ne olmaz , çekim kıyafetlerini son kez çıkarıp ütüleyeceğim sadece.
1prensesannesi__ hepoyleolurzaten__ ikizler erken gelebiliyolar bence hazirla canim ben bi kac hurc doldurdum ama valize yerlestirmedim henuz 36 haftaligiz bu gun yarin yerlestiririm 😃
Svl2109 hepoyleolurzaten__ valla tansiyon enfeksiyonu herşey çıktı 31 haftada heran gelebilir çok okudum burda o yüzden yaptım 😂
hepoyleolurzaten__ Svl2109 Erken doğum yapanları bende okuyorum da aman sonra sonra diye diye bakalım nolucak sıcaklardan insanın biesey yapsı gelmiyor
drn5410 hepoyleolurzaten__ bende 25im buyuk kızımın kıyafetlerini çıkarıp yıkayıp duruma göre yenisini almam lazım daha başlamadım öyle sallıyorum 😆
Svl2109 hepoyleolurzaten__ ayn çok kötü oluyor bende tansiyon da çıktı dikkat etmem lazım hepsi erken doğuma sebebp
drn5410 hepoyleolurzaten__ o kadar zor geliyor ki benim başlamam eylülü bulacak bu gidişle zaten ekimde doğum 😆
hepoyleolurzaten__ 1prensesannesi__ başladım 😄 hazırladım cantalari az önce geriye sadece ben ve 1 yaşındaki oğlumun çantasını hazırlamak kaldı artı biberon mama emzik alicm
Hiranurunannesiii hepoyleolurzaten__ İlk gebeliğimde 32.haftada hazırlamıştım, riskli gebelik geçiriyordum ve erken doğum riskim var diye ama bence iyi zamanda hazırlamışım. 37+2 de doğum yapmıştım şükür. Şuan 2.gebeliğim 24+6 haftalık olduk. Henüz bir çorap bile almadım. 😀30 a doğru alışveriş yapıp yine 32.haftada falan hazırlarım diye düşünüyorum.
hepoyleolurzaten__ Hiranurunannesiii sağlıkla alın kucağınıza benim iki dogumum erken oldu erken dediğim biri 37 haftada doğmuştu diğeri 35 haftada doğdu ikiside 1 hafta falan kuvezde kaldılar birtanesi gününde doğdu 😂bakalım İkizlere de doktor 15 Ağustosa gün verdi erken gelmezlerse ozaman 36 haftalık oluyoruz
Lara_ hepoyleolurzaten__ şuan henüz 23 haftalığım. Sanırım 28 de filan yıkar ütüler hazırlarım sonra ağırlaşınca yapmak zor oluyor.. 😃
hepoyleolurzaten__ Lara_ 😄ben 25lerde yikamistim ama çantayı bu türlü hazırlamamistim onuda şimdi yaptım
hepoyleolurzaten__ Af00 sağlıkla doğsun minik ben genelde yanımda yatırdım hepsini beşik almadım o yüzden
esdemiralay hepoyleolurzaten__ Şuan 30. Haftadayız . Hafif bir erken doğum riskimiz var Adalat kullanıyorum şuan. Oda takımı aldım 5 Ağustosta gelecek yaklaşık 33. Haftada olacağız O tarihte . O zaman başlamayı düşünüyordum. Daha kıyafetlerini hiç yıkamadım ne kadar vakit alır acaba daha mı erken başlamalıyım ?
hepoyleolurzaten__ esdemiralay Bence şuan başlayın ben kıyafetleri falan yikamistim çoktan ama çantayı hazırlamamistim onuda şimdi hazırladım 15 Ağustos da doğumum var inşallah bir sorun olmazsa
Gulll00 hepoyleolurzaten__ ben 31 haftamda hazirladim. Bir riskim yok ama ne olur ne olmaz diye. Dolapta duracagina esyalar valizde dursun dedim kafam rahat en azindan. Yarin obur gun nolcagi belli olmaz.
5959lap hepoyleolurzaten__ 33+4 halen hazırlayamadım sıcaklardan kolum kanadım kalkmıyor yarın kontrolüm var hastaneden sonra baslarım herhalde sıcak havalardan dolayı sankı tansiyonum düşüyor bıtkın düşüyorum ama sizin ikiz şimdiden başlayan ıkızler maalesef 30 dan sonra geliyor gecen acıle gıttım kadın ıkız gebeydı 34 haftaydı sezeryana aldılar nst sancısı yüksek çıktı
hepoyleolurzaten__ 5959lap Şimdi iki çanta hazırladım geriye ben ve 1 yaşındaki oğlum için hazirlicaklarim kaldı kan ter içinde kaldım bende havalar insanı bunaltiyor
hepoyleolurzaten__ Svl2109 Hamilelikte mi çıktı tansiyon yoksa öncesinde var mıydı geçmiş olsun bu arada kalktım valla şimdi iki çanta hazırladım kan ter içinde kaldım
miamom hepoyleolurzaten__ 31+4 teyim kendim için olanlar hariç hazır 😅 bu akşam da erinmezsem biberonları emzikleri temizleyip koyacagim. Sadece benim için gerekenler kalıyor
hepoyleolurzaten__ miamom Bende kalktım şimdi hazırladım sadece kendime alicaklarim kaldı artı biberon emzik mama falan kaldı geriye