Nurglsari Esum48 benimde beneğim makat gelişli 34+3 deyim üstelik erken doğum riskim var yatıyorum sürekli iki hafta daha yatmam gerekiyor sırt ağrısı ve yakancı sancı bende de çok oluyor
Booksandcats Ben henüz doğum yapmadım ama çok yakın bir arkadaşımın bebeği dönmemişti 3 ay önce sezeryan oldu doktorundan rica etmişti risk yoksa sancımı bekleyip öyle sezeryan olmak istiyorum demişti 39+5te suyu gelince sezeryana aldılar
Esum48 Booksandcats oyle olmasi bebek icin iyi oluyor diyorlar da o sanciya dayanabilir miyim bilmiyorum. Bugun bile aklim cikti karin agrisinda
Nrslkrky Esum48 bugün kontrolüm vardı 32+4 deyim bebek ters duruyor 3 ncü sezeryanımı olucam doktor sadece dinlen dedi erken doğum olmasın diye
arzubldk Esum48 yok canım ne dikişi rahim kendini topluyor zaten normal doğum yapmıyorsun ki o kadar açılma olup dikiş atılsın
Sibel3434 Esum48 en son 2 kılo dedı doktor bel agrısı yaşıyorum acaba dönmediği için mı büyüdüğü için mı
Ziraat Bende bugün 34 hafta oldum ctsi kontrolüm vardı doktor bebeğin ters dedi kafası yukarıdaymış eğer dönmezse mecbur sezeryan dedi
Esum48 Ziraat o haftalardan sonra zor donmesi. Ben normal dogumdan korkuyodum bi yonden iyi oldu bana 🤣