FyA korkunun sana hiç bir faydası yok o bebek ordan bir şekil çıkacak bende sezeryan la 9 ay önce dogum yaptım ve senin gibi korkuyordum ama bu bir süreç Allah yardım ediyor kavuşacaksın evladına onu düşünerek gireceksin genel anestezi hic önermem baş agrın cıkınca cok olur spinal anestezi ile evladıma kavuştum o an en heyecanlı andır cocugunu göreceksin çekişme konusuna gelince kim seni böyle korkuttu hiç bişey anlamayacaksın pardon bakarmısın şeklinde elinle kendine üç dört kere dokun vede bacaklarını yavaşça iki parmağınla hafifce sık çekişmeden kasıt bu kadın kadının düşmanı gerçekten de yahu neden bu şekil konusurlar doğum yapacak birine anlamıyorum tokatı hissedersin elinin nokta ucu kadar yandığını bile hissedersin sezeryanda hiç bisey hissetmezsin çıkışta narkoz etkin geçince biraz fazla agrı oluyor bu bir gerçek ama karnına kazanlı ütü dokundurur gibi ağrılar sağa sola dönerek yatamama yataktan kalkamama bunlar olacak bir dönem sonuçta ameliyat oluyorsun 8 kat sezeryan isteyerek mi olacaksın ??