Doga777 İkiz kızlarımın ismine öneri istiyorum :) doğa olcak bir kızımın ismi diğerine öneri alabilir miyim 🙏 doğa ile uyumlu ne olabilir sizce teşekkür ederim
sudezrg Doga777 cemre olabiliir😻kızılcık şerbodan aklıma geldii doğa da doğum yaptığında doğaya cemre düştü tarzında bi cümle kullanmışlardı😅😻
Doga777 sudezrg :D hehe. Ya bu uygulamayı açarken bile doğa koymusum ismimi niyet etmişim daha hamile değildim bir kızım olursa ismini doğa koyucam diyordum hep süpriz ikinci bebiş çıktı şimdi uyumlu isim arıyorum :D
sudezrg Doga777 ben oradan görüp özenmişsin demedim ki canım onu nereden çıkardın sadece doğa ismini görünce uyumlu dediğinde nereden aklıma geldiğini yazdım niye kızdın kız🥹
Doga777 Limonumsu evet şuan aklıma takılmıyor değil duru bir arkadaş Talya dedi ama sanki doğa Talya yerine doğa duru daha uyumlu gibi geldi teşekkür ederim :)
Doga777 sudezrg ay yok kızar mıyım hiç açıklamak istedim içimden geldi neden ismimi öyle koyduğum unutmuşum da doğa koyduğumu 777 yazmışım yanına bide :D garip geldi bayadır girmiyordum sayfaya öyle şey mi olur öneri ile gelmişsin soruma çok teşekkür ederim 🙏❤️
tazeanne23 biz Neva koyduk. Bir kızım daha olursa Doğa koymak istiyorum🥹 Doğa Neva tonlama olarak çok uyumlu geliyor kulağa🌸 Doğa & Duru Doğa & Rüya Doğa & Öykü de olabilir🤍
seventhings Doğa-Defne de güzel bence bende hamileyim kızım var defne simdide oglum olacak kız olsaydı bende doğa koyucaktım