Suadmsv Enfal_06 vajinayı açmak için bişey takıyorlarmış sonra da ordan örnek alıyorlarmış sanırım. Hem utanıyorum hem korkuyorum korku daha fazla.. bilsem ki idrarla çıkacak hemen giderim. Zaten özele gidiyorum. Acaba ben alttan muayene olmak istemiyorum desem kabul eder mi? Bu arada söylediğiniz şeyle bende muayene oldum daha önce ondan korkmuyorum ama bu farklı bir alet vajinanın içini görmek için sanırım
Enfal_06 Suadmsv bende öyle bişey yapılmadı alltan muayeneyle bahsettiğiniz şey aynı değil neyden bahsediyorsunuz anlamadım vajinanın içini aletle muayane ediyor zaten vajinayi açmak için de bişey yok alltan muayane ultrasyon çubuğuyla yapılır alltan muayane olmak istemiyorum desen nerden bilicek ne olduğunu
Adenmom_ Suadmsv ay hayır hiçte öyle bir şey kullanmadılar vajinal ultrason ile baktı çubuk ile örnek aldı bence korkmayın hiç
Suadmsv Adenmom_ o zaman doktoruma sorarım bu şekildeyse yaptırırım bu arada aletin ismi spekulum muş
Enfal_06 Suadmsv vajinal ultrason ile bakılıyor sizin akıntıniz için örnek alır korkulacak hiç bişey yok
Tutaste_ Suadmsv bilmediğini kişilerin cıkardogo ürünleri nasıl alıyorsunuz allah korusun bide bu en hassas organ tarafından kullanıcaksonız. Onlar anca par kazanıyor bi işe yaradıgını sanmıyorum
reyhan_t Suadmsv jelini kullanmadım ama ovulasyon testleri ile 2 kere hamile kaldım yanında gönderilen gebelik testleri de çok hassas ben çok memnun kaldım
Mucizembenimle777 Suadmsv canım sen yine de yanına farklı bir ovülasyon al ki bi karşılaştırma yapabil. Belki bana öyle denk gelmiştir
Zynpkcn Ben kullandim.hem.test hem jel 2 gebelik yaşadım 1. Sagliksiz idi kalbi durdu buyumedi yani suan 2. Ye hakileyim 35+5 olucaz allahnizin verirse 12den sonra Direk onlardan kaynakli diyemem tabiii ama rabbim.nasip etti onlari vesile kildi diyorum yani