Svllkccc Kızzlar biz 24+5 haftalık olduk nasıl gidiyor ? Neler yapıyorsunuz ? Cinsiyetiniz ne ? Hazırlıklara başladınız mı ? Sohbet edelim :))))
NurZenkin Svllkccc selamm 17+5 oldum uyku yok gelmiyor. Her gün 4 5 gibi uyuyorum .Cinsiyet hakkında net bir şey demediler bı kız bı erkek diyorlar
Meliss00 Svllkccc 25+5 minik adamımın tekmelerini kayıt altına almaya çalışıyorum şuan resmen video çekildiğini hissederek kıpırdamıyor her seferinde oysaki biraz önce tekmelerini hissediyordum 😬
Mavisevgim Svllkccc 34+6.cinsiyet erkek Saat 4 e kadar uyuyamıyorum. Bir sağa bir sola kaburgam ağrıyor nefesim daralıyor. 7/24 vantilatör açık nereye gitsem peşimden sürüklüyorum uyurken bile açık 😅
Semanur_34 37 haftalık olduk bugün kızımla uyumayı çok özledim ayaklarım şiş çok sıcak basıyor ya bir an önce doğurmak istiyorum 😂
Giiizem Bende uyuyamıyorum okadar kötüym ki sıcak bni çok etkilşyo 34. Haftadayım bir an önce doğum olsun istiyorum en azındn bitkinlikten bıkkınlıktan kurtulmak istiyorum
NurZenkin Svllkccc aşırı hareketten ötürü bakıyoruz kıpır kıpır minik içerde 😀😀 detayliya gidicem 2 hafta sonra o zaman belli olur artık
Ebrulib Mavisevgim aynıyız canım bende 36 haftaya girdim erkek bebek 4 5 6 oluyor bazen dön dön uyuyamıyorum
melike81_ Svllkccc doğurunca hiç uuyuyamıcan merak etme 😂😂😂😂 valla şu kelimeye cok ayar oluyordum hamileyken şimdi 3 aylık olduk uyku muyku yok😃😃
Ezomommy 39+0 sancı vs hiçbir şey yok doğurmak istiyorum artık uyuyamıyorum karnım sertleşiyor uyuyunca nefessiz kalıyorum resmen 🤦🏽♀️
esdemiralay Svllkccc 30. Haftadayız . Aşırı sıcak oluyor yatamıyorum ne tarafa dönsem rahat edemiyorum. Bazen adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor. Böyle bakınca 70 gün diyor ama ben o kadar duracağını düşünmüyorum biraz daha erken gelir gibi hissediyorum 🥰
Zynpkcn Bende hala uyuyamadjm 35+3 olduk bizde ben esimin kızımıza yaptığı montessori yatakta yatiyorum eşime yere yatak yaptik oda orada yatiyor tabi o uyudu bende anca uyuyacagim yani.kizjmin odasina tasindik biz 🤣
neslsah-1 Svllkccc 25+1 olduk 🌸 şimdilik iyi gibi göbeğim yok çok hala dışardan pek belli değil bugün hamiş bi arkadaşla tanıştım yanımızdaki yengem demese hamile die anlamayacaktı 🤣
Svllkccc neslsah-1 benimde aşırı değil aynı haftada olanlara bakıyorum daha sert daha büyük benim heniz o kadar sert ve büyük değil herkesin farklı hiç takılma ne güzel işte 🫶😀