Dmrl_02 Perşembe günü arkadaşlarım gelecek ne yapacam bilmiyorum kısır her zaman yapıyorum sıkıldım artık yemekten ve yapmaktan tatlı olarak tiramisu düşünüyorum değişik şeyler önerebilir misiniz başka neler yapabilirim
Karanfill Dmrl_02 tavuklu şehriye salatası Tuzlu kurabiye Sarma veya zeytinyağli dolma Tatlıyı dusunmusunuz zaten
Rabia97 Dmrl_02 sarma makarna salatası veya patates salatası hazır börek hazır tatlı benim genelde son zamanlardaki misafir menülerim bunlar
kumsal__ Dmrl_02 saçaklı poğaça Şehriyeli salata Patates salatası Amerikan salatası Mercimek köftesi Pacanga böreği Kaşarlı patatesli börek Mücver Kadınbudu köfte Şakşuka Kek Minik pizzalar Yaprak sarma Kuru dolma Artık hangisini uygun görürsen 😅
tiniminianne Kuru Börülce salatası ya da maş fasulyesi salatası güzel oluyor. Tahinli cevizli poğaça ve tavuk göğsünden yoğurtlu ıcebergli salata yapabilirsin hem hafif hem doyurucu oluyor
kahvesever__ Dmrl_02 Poğaça 🥯 Şehriye salatası Fırında hazır yufkadan börek yada Arnavut böreği Yaprak sarması