Elus Babyhope Bella Çift Yönlü Kabin Bebek Arabası Kullanan alan var mı. Nasıldır sürüşü nasıl çok kararsız kaldım yardımcı olur musunuz
Cihangir09 Elus merhaba ben aldım daha sokakta kullanmak nasip olmadı 17 haftalık olduk ama gerçekten araba çok kaliteli ve kullanışlı sürüşü mükemmel yağ gibi kayıyor resmen ben bayıldım herkese de tavsiye ediyorum ☺️
Elus Cihangir09 teşekkür ederim sağlıkla güzel günlerde kullanın inşallah🤗 ters sürüşten emin olamadım manevrası zor mu diye. Birde ne kadara almıştınız şimdi artmıştır ama olsun😁
Cihangir09 Elus 3 hafta kadar önce 5 400 e aldık trendyoldan şuan üstüne nerdeyse bin lira eklenmiş bile 🥹 Ters suruste manevra almak evet biraz zor oluyo ama sürdükçe el alışır diye düşünüyorum ben çok zorlamadi ☺️
Zg99 Cihangir09 bende aldım bebek arabasını babyhope . Hoşuma gitti kullanışlı gibi geliyor bana 23. Haftadayiz hayırlısıyla kullanırız inşallah
Cihangir09 Zg99 amiiin inşallah bende çok beğendim hem kabin gibi basit olmasın hemde travel gibi ağır olmasın isteyenler için bence harika bir araba size de hayırlı olsun ☺️
Cihangir09 Aylemak merhaba 6 ay kadar kullandık sonra sattım malesef. Sürüsünden çift yönlü olmasından çok memnun kaldım gerçekten çok güzeldi ama ağırlığı biraz benim için dejavantaj oldu Bodrum katta oturuyorum asansör yok yukarı çıkarması zor oluyordu