Zeynepctnky07 Merhaba tecrübeli anneler lohusalık hakkında tavsıyelerinizi bekliyorum her konuda önerileriniz neler?
HBetul Zeynepctnky07 yanında senin huyuna suyuna giden biri olaun sevmediğin kimse olmasın sn ve bebeğine zaman ayır başka hiç bir şey aglama hali oluyor 1 hafta 10 güne geçiyor genelde ama stresten uzak dur derim
Bguzeel Zeynepctnky07 oldukça hassas bir dönem ve malesef sen kadar hassas olmuyor çevrendeki kimse. Hatta bazı yaptıkların düşündüklerin saçma ve şımarıkça bile bulunabiliyor. Söze geldiğinde bizde doğurduk bizde lohusa olduk hiç böyle olmadık oluyor. Sana tek tavsiyem olabildiğince kendine ve bebeğine odakla ve unutma sana sen lazımsın ve bugunlere geri dönemeyeceksin. Her anın her zamanın kendi güzelliği var zorluğu olduğu gibi. Biraz sağır ve kör olmaya çalış. Ama dilsiz olma canını sıkan ne varda söyle. Bırak saygı göstermeyen göstermesin.
Demirhan23 Beni en çok zorlayan meme tutmaması oldu. Mama vermedim sarılık oldu. Şimdi ikinci doğacak yapmayacağım diyorum. Önemli olan bebeğin doyması. Ve o psikolojiyle takılmayacak şeylere bile taktım. Ne gerek vardı kendimi üzdüm.