Sedef21 Satisati anne sütü alan bebeklerin 10 gün kadar yapmaması normal karşılanıyor ama siz her ihtimale karşı doktorunuza danışın
Ozlem_032 Satisati normal canım korkma ben hastaneye götürdüm kaç gün oldu dedi altı gün dedim on dört gün boyunca normal on dört günden sonra hala yapmazsa o zaman getir dedi
Mariam2 Satisati orijinal zeyitin yag 1 çay kaşık süte karıştır ver bizde çok çektik bu ara korkma bende doktor danışarak veriyordum herşeyi
Sedef21 Mariam2 bunu ben söylemiyorum çocuk doktorları söylüyor anne sütü alan bir bebek 10 gün boyunca normal diyorlar benim oğlumda o şekildeydi 10 günü geçince zaten fitil ile müdahele ediyorlar, mama alan bir çocuk içinde 5 gün normal karşılanıyor
MorKelebek54 Mariam2 vücuttan bi sekilde cikiyo kaka olarak cikamasa da cis olarak cikiyo ya da bebege yariyo
Gunduzsabah Mariam2 kolik bebek miydi sizinde?yani gazi cok muydu?bebegim bazi gunler aglamaktan inlemekten gucsuz dusuyor gazi var ama o gunlerde behind kakasi sadece leke surulmus kadar oluyor kaka yapamiyor acaba kolikten mi kaynakli kabizlik mi birlikte mi goruluyor anlamadim.
Mariam2 Sedef21 evet doğru diyolar ama ben bebeğim sancıları gördüm yapmamaktan nasıl kivrandgini Hagi anne bunu daiyianir merak ettim bu ara doktor 37 ateş olarak bile kabul etmiyor ama ben 37 derecede hastanelik oluyorum
Mariam2 Gunduzsabah evet kolikti onada normal dediler bebek aglar diye bi ben bilirim neler cektim gece gece hastne gitme yada sirf uysun diye arabada bindiriordum kabizlik da vardi tabi 10 gun normal evet ama ben daha fazla aci cekmesin diye sezitin yag veriordum
Ebbruc Satisati anne sütü vücutta tamamen sindirildiği için 10 güne kadar kaka yapmamasını normal buluyo doktorlar, ama bebeğin çok ıkınıyosa yapmaya çalışıp yapamıyosa götür doktora