Mom89_ Aykizim22 adet krapmlrım geliyor 10/15 dk bir ama dayanıyorum şimdi evin halılarını kaldırım dip köşe süpürüp silip duşa giricem
Aykizim22 Mom89_ hadi Gözün aydın benim adet sancıları gibi kramplar devam ama nişan olayı yok şuanlık darısı bana 🌸 Haber edersin banada canım ❤️
zelis63 Nur1020 yani dayanabileceğin kadar sıcak olsa iyi ben ne kadar dayanabiliyosam o kadar sıcak yapmıştım
Papatya123_ 39 + 3 haftalık oldum bugün doktor kontrolünde doktor gün verdi 40 + 2 kadar olmazsa suni ile doğum olacak İnşAllah
Mom89_ Semra03 ben de gittim sabah çam sakuraya, alttan muayene etti, sonra nst bagladılar sancılar düzensizdi eve gönderdiler su kanama olunca gel dediler
Mom89_ Nur1020 yani acı oluyor çünkü zaten bebek baskı yapıyor krapm oluyor 30 sn bi işlem dayanılabilir bence bugün oldum,
Sedaekc06 Mom89_ Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲 bebekte sende iyisindir inşallah 🤲 sezeryanı sen mi istedin ?
4949zilanerturk Mom89_ kiz hani biz doğurmayan tayfaydik niye dogurdun hain 😂😂😂😂 şaka canm şaka Allah analı babalı büyütsün inşallah normal doğum mu oldu ❤️🥰