Çatım dar olduğu için sezaryen günü almıştık bugüne doktor 15 Temmuz için istemişti ama ben darbe günü diye istemedim bu sabah 7:30 yatışımdı benim sabah nişanım geldi neyse biraz ağrım vardı geldim giyindim damar yolu açıldı sonda takıldı azıcık acıdı ama çok değil neyse aşağı indirdiler ameliyathaneye heyecandan ve soğuktan titremeye başladım, belden iğneyi vurdular normal damar yolu daha çok acımıştı yani belden iğneden korkmayın sakın çok acısız. Ayağımda ağırlaşma ve sıcaklık hissettim 2 dakikaya uyuştu doktorum başladı ve bastırdıklarında yanmaya başladı canım yanıyor dedim sakinleştirici vurdular kakasını yapmıştı oğlum yani biraz daha gecikse yutacakmış aklım hemen ona gitti ve ağlamaya başladım bir şey olmuştur diye Allahtan olmamıştı. Bazı hastalar daha dirençli olabiliyormuş ve canları yanabiliyormuş ben bebeğimi görmek için genel istemedim. Sonra odaya çıkardılar bebeği, bana dikişler atıldı ve bir kez daha bastırdılar acıdı, en son benide odaya getirdiler ağrım vardı ve maalesef öksürük tuttu çok ağladım normalde pek tutmazmış benim şansıma tuttu. İlk yürüyüş iyi hissettirdi ama zor. Yani anne olmak her türlü zor ama duygusu pahabiçilemez 🥹