Songul9797 Bugün beta baktirdim 0.18 çıktı böyle olup artan var mı acaba. Benim bir arkadaşım böyle oldu hamile olduğunu öğrendi başka var mı böyle olan lütfen biri yazabilir mi? 🥹🥹 Bir kaç gün sonra yine kan vereyim mi
Fatmaacylnn Songul9797 hamile olmanız için 5 in üstünde olması gerekiyor diye biliyorum ama yinede isterseniz yaptırın tabi ki de😍
Gkce18 Canım yükselebiliyor ama kaçgün kaldığına baglı regline, bide ovülasyon denediysen üstünden kaçgün gecti
Songul9797 Gkce18 ovulasyon hiç denemedim canım . Geçen ay 18 inde oldum ama 7 gün gecikmeli oldu kimyasaldi çünkü bu ay da bazı takvimler16 bazısı 18 diyo bende arada kaldım
Gkce18 Songul9797 canım 18inde olmassan eğer geç döllenme olursa sonradan yükselme olur gününü bekle bakalım
Fatmaacylnn Songul9797 artmazsada üzülmeyin bende hamile olana kadar her ay böyle kan testi yaptırıp bakıyodum en sonunda beklemezken bi anda hamile kaldım 🥰🥰inşallah sizinde bir an önce olur her şey nasip💕
Songul9797 Gkce18 öyle yapicam canım kasıklarımda ağrı var ara ara bilmiyorum belirti mi soksa stresten mi sürekli soruyorum gönlüme göre cevap arıyorum belkide olumlu cevap arıyorum en iyisi beklemek böylesi daha yıpratıcıymis
sedasalman Songul9797 bu ay çok hastalandım acil de hep 0.1 çıkıyordu en son 0.79 çıktı normalde hiç çıkmaz iki gün önce beta baktırdım 14 çıktı pazartesi tekrar vericem güncellerim ☺️ umarım hepimizin gönlüne göre olur lütfen dua edin benim 2 düşük ardından 1 buçuk yıl sonunda inşallah sağlıklı olur ❤️
Songul9797 Fatmaacylnn öyle canım bekleyince gelmiyor zaten ansızın gelecek .😂😂 Vallahi her şekil gelmesine razıyız yeterki saglikls gelsin 🤲☺️