Neferut Ben şimdiden aldım daha erken olmasına rağmen, yani daha doğrusu kayınbabamdan hediye geldi. Yine de merak ettim kaçıncı haftada almaya başladınız siz?
Sumisali_ Neferut ne kadar erken o kadar iyi.Gün geçtikçe herşey ateş pahası.En azından kıyafet harici beşiktir arabadır gibi şeylerin erken alınması taraftarıyım ben.Sanıyorum 19 haftalık gebeydim kızım da o zaman herşeyi almıştık.
Tutaste_ Neferut bosvee eniysini yaptın doktor sıkıntı yok dediyse bence ikiliden sonra alınması lazım
MerveeAa 23.haftada almıştık diye hatırlıyorum son haftalara bırakılmamalı bence zaten sıcaklarda gezilmiyor😂
Neferut Sumisali_ ya birkaç kişi doğmamış çocuğa don biçiyorsun falan dedi canımı sıktı. 18. Haftadayım ben de Allahın izniyle bir şey olmaz kullanır dedim aldım 🤗
Alpmom__ Neferut bende kıyafet almaya başladım da böyle diyenler yüzünden ben de acaba erken mi diye düşünmeye başladım 🥲🥲 ama baktıkça içimde gidiyor . Kimseye söylemeden alıyorum yavaş yavaş 🥹
Sumisali_ Neferut isteyen istediğini söylesin.Onların mantığına kalırsa doğduktan sonra almak gerekir ki bu da çok saçma olur.Kimse birşeye ihtiyacım var mı ne eksik diye sormaz o yüzden siz gücünüz yettikçe alın.
Neferut Booksandcats ya aslında çok mutlu oldum ama işte bir şey olursa bakar üzülürsünler duydum birkaç kişiden modumu düşürmedim Allahın dediği olur 😍🦋
Tutaste_ Neferut aynen oyle ben aldım serefsiz kalpazan satıcı yarın bin lira zam yapmıştı. Kalpazan çok
Neferut Alpmom__ ya insanın modunu düşürmekten başka bir şey yapmıyorlar. Benim kendi annem bile daha alma diyor erken diyor dayanamıyorum minik minik kıyafetler görünce alıyorum ben de 😂
B_simla Yeni1gebelikkk valla bende 30. Haftadayım Bikaç parça zıbın bir çıtçıtlı tulum ve 2 çift eldivenden başka bişey almadım. Arkadaşlar enfilasyondan dolayı almak istiyor ama bence erken almak mantıksız araştırma yapılarak modeller analiz edilip son aylarda kararlaştırıp böylece kararsız Kalmadan almak da mantıklı çıkınca yanımızda birkaç yakınımız ile bir günde alınabilecek şeyler bence.🤷🏻♀️