Koalams Sizde nasıl benim çarpıntım nefes darlığım göğsümde bir baskı oluyor darlanıyorum siz nasılsınız 😔
Hulo2105 Koalams 30. Haftadan beri ölüyorum sanıyorum. Özellikle sabah kahvaltıdan sonra tansiyonum nabzım kafayı yiyor bi iniyor bi çıkıyor nabzım 140 lara çıkıyor. Ben anlamadım neden olduğunu özellikle yemek sonrası olması ayrı garip 34 ün içindeyim bittim yani iki iş yapıyım nefes nefeseyim
1prensesannesi__ Koalams o haftadan beridir oyleyim kalp carpintim oluyo nefesim daraliyo genelde gece oluyo bogazimda hissediyorum kalbimin carptigini doktoruma soyledim ara ara olmasi normal ama surekli tansiyon ölç anlik yukselme oluyor olabilir demisti simdi 36+2yim en son düm gece carpintim oldu sicaklarda yapiyor olabilir
esra_mercan42 Koalams aynı durumu yaşadım halaaa yaşıyorum 36 haftaya girdik sürekli kalbim çarpıyor nefes alamıyorum
Kardelen120o Koalams 32+4 ama asiri kalp carpintisi ve nefes darligi olusuyo otururken bile nefes alamıyorum 1 hafta sonra kontrolüm var sorucam doktruma
Koalams Hulo2105 benimde özellikle yemekten sonra oluyor ama dışarda da oluyor bu zamanlar herşey oluyor bende gözlerim bile ağrıyor bulanık gibi sizde de oluyor mu dışarı bile çıkmak istemiyorum ben
Koalams 1prensesannesi__ evet bana da bugün doktorum tansiyon takibi yap dedi sabah akşam bana at dedi sıcaklar çok kötü dışarda da insan mahvoluyor evde de Allahın izniyle güzelce sağ salim doğursal 🙏🏻
Mrvtrk 28+4üm bikaç haftadır yemekten sonra benimde kalp atışım çok hızlanıyo. Vücudumun her noktasında kalp atışımı hissediyorum. Halsizleşiyorum. Doktora sordum yemekten sonra kan akışı bebeğe doğru hızlanır ondan dolayıdır dedi.
Koalams Mrvtrk genellikle herkeste oluyor demek ki ya insanı rahatsız ediyor kalbime bazen ağrı giriyor zaten çarpıntı oluyır nefes darlığı bi baskı ağırlık yoruyor insanı hiç bişey yapasım gelmiyor millet nasıl cıvıl cıvıl ben 0 enerji
Hulo2105 Koalams ben hiç çıkmıyorum zaten geçen pediküre gittim geberdim otobüse bincektim dedim içine ederim böyle işin taksiyle gittim geldim valla bayılırdım yolda
1prensesannesi__ Koalams oyle canım bende tansiyon takibi yapıyorum ama carpintim olunca tansiyon aleti eror veriyo ölçmüyo nedense sonrasjnda da cok dusuk ölçüyor anlik inis cikislar oluyo heralde oturdugum yerden su gibi oluyorum valla sag salim dogursaydik gercekten cok yoruldum ben 36 haftayiz daha sanki hic bitmicek gibi geliyo
Koalams Hulo2105 gerçekten ya o bayılcakmış hissi çok kötü hava çok sıcak doğumdan sonra hemen geçermi acaba geçer diyor diyorlar
Cansu1111 Koalams bende 29 haftadayım doktora sordum mide yukarı doğru çıkıyor muş kalbe baskı yapıyor az az ye sık ye dedi şekerli şeylerden de uzak dur dedi sabah kahvaltıdan sonra 130 a çıkıyor nabzım
Koalams Cansu1111 evet çok yükseliyormuş bana da bu bugün beslenmene dikkat et şekerli yeme tansiyon takibi yap dedi
esra_mercan42 Koalams öyle tabiki hepimiz saglıcakla alalım inşallah kucagımıza artk bi çıksa da rahatlasam diyorum 🤭🤭🤭