Bersu3434 elif99__ hayırlısı olsun canım hamilesin benimde böyle çıkmıştı ama çok yeni olduğu için böyle silik kan vermeye doktorun söylediği tarihten erken gitme ki büyümüş olsun
Heidi7 Ayyyy inşallah tutmuştur aminnn Ben de Temmuz sonu 3. Aşılamamı geçen ayı boş geçtik iğnelerin etkisi devam ediyor bir boşluk bırakalım dedi doktorumuz kendiliğinden tutmadıysa üçüncüyü deneyeceğiz
Ayse3478 elif99__ Gebelik var gibi gözüküyor akşam yapmıştım böyle çıkmıştı sabah ilk çişle yaptım daha koyu çizgi çıkmıştı sende sabah bidaha yap bence eğer onda da çıkarsa gider kan verirsin
sorybaby elif99__ var bence canim tahlil yapınca bizi de etiketler misin sonucu merak ediyorum Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🌷♥️
Miracefem elif99__ var bence canım bende 2.bebegimi öğrendiğimde erken gebelik testi yapmıştım aynı bu şekildeydi ve şuan 4 aylığım 🤗 Hakkında hayırlısı olsun şimdiden 🌼
Miracefem Miracefem hatta daha silikti diyebilirim betam da 54 çıkmıştı. Kimyasal gebelik ihtimaline karşı 2 günde bir kan verip beta 2 katına çıkıyor mu diye takip etmişti doktor. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini 🌼