Tutaste_ Ya gülmeyinde bebek kokusu gelen varmı burnuna benim evde bebek yok mahllede bile yok boyle tatlı tatlı bebek konusu geliyo burnuma
huzunluponcik Tutaste_ valla sizde bana gülmeyin ama bütün gece burnuma buram buram karpuz kokusu geliyor öyle böyle değil 😅 taze kesilmiş gibi gidip aldık öyle güzel koymadı
Newmom1234 Tutaste_ babamız karnımızı öptüğünde bebek kokuyo diye söylüyo hep ben dalga geçiyo diye düşündüydüm olabilitesi var mı acaba diye bi düşündüm şimdi 😂😂
Tutaste_ Newmom1234 babası değiilde ben alıyorım kokuyu burnumun dıbınde sanki 😀😀😀 şuan bile alıyorım
Merve_31 Tutaste_ benim eşimde bebek kokusu geliyo diyo senden ama bilmiyorum sonuçta anneyiz olabilir 🥲
Tutaste_ Merve_31 rüyamda doguruyodum cocuk dogdumu acaba burlarda bıyerlerdemi 😀😀😀 töbe töbe ya valla ben vok saskınım sabahtn beri 😀
huysuz__ Tutaste_ bilmiyorum ki koku da akılda kalan bişe hani ister istemez bebeklerimizin hayallerini kuruyoruz kokuyu hatırlatıyor olabilir beynimiz.
Tutaste_ huysuz__ yok okadar romantik biri değilim 😀😀allah hayır etsin cidden saskınım sabahtan beri ilk defa boyle bisey oldu 🤷😀