melek_03 11 haftalık olduk daha mide bulantısı var 😢 oğlumda 10. Haftada bitmişti. Bu daha sürer gibi… -6 kilodayım şu an 🥲
crescent___ Benimde sürekli bulantım var daha 6+4, aklıma bazı konular tatlar gelince veya yemekten sonra bulantı hissi var hiç mi bastıracak rahatlatacak bir şey yok
crescent___ Sakineoncu kusma yok bide bende kalp tansiyon var alfamet alma durumlarım oluyor ikinci ilacı ekletmekten korkuyorum
melek_03 Benim doktor da Zofer verdi ama bazen hiç birşeye yaramıyor, bir de şu anda kaynanam gilde kalıyorum onun yaptıkları yemekleri yiyemiyorum, kendim yapsam içim bulanıyor yiyemiyorum, sadece annemin yaptıklarını yemek istiyorum 🥺
Esraasln Aynı şekil her gün bulantı kusma 6 haftadan beri devam ediyor 12 haftalık olduk ben de 8 kg verdim bazen hiç bitmeyecek gibi prilam kullandım bitiridm yok geçmedi mutfaga gidemeyen var mı benim gibi özellikle buzdolabı aşırı kötü kokuyor çöpe atasim geliyor buzolabini .. Yemek yemek zulüm eşim bile yapinca yiyemiyorum Allah yardimcimiz olsun kızlar
melek_03 Esraasln bende aynıyım ve şu anda kaynanam gilde yaşıyoruz 😩 sanki kimse beni anlamıyor, sanki o hamilelikten geçmemiş gibi, yoruldum iyice