21 haftalık oldum 1 kilo anca aldım o da ilk kilomu vermiştim onu geri aldım yani. Göbeğim de ben ve çevrem dikkat ederse minicik belli dar giymem lazım bide hamile olduğumu bilen olması lazım. Asla disarda kimse anlamıyor kendi göbeğim gibi duruyor çünkü çok küçük henüz. Daha geçen hafta detayliya girdik boyu kilosu iyi hatta önde bile gidiyor çok şükür sağlıklı. Ama disarda minyon olduğumdan bırakın hamile olduğumu evli olduğumu bile düşünmüyorlar. 34 yaşındayım halbuki bu ara kilo almıyorum göbeğim belirsiz diye kafaya taktım nedense bendeki de dert diyorum. Ama hamile gibi hissedemiyorum. İş çıkışı 2 aktarma eve gidiyorum herkes oturduğum yere göz dikiyor başka yer yok gibi ona yer ver buna yer ver hamileyim diyince aa oluyorlar ama inanmıyor da olabilirler. Bugun saglik ocağında randevuda sıkıntı var diye normal sıraya girip bekliyoruz ben de herkes gibi bekledim. Başka bir hamile kız geldi kimseye birsey demeden izin istemeden içerideki çıktığı gibi içeriye daldı gitti. Orda da soylendim biraz haliyle. Ben de hamileyim ama sıra bekliyorum kaldı ki musade istese girse yine birsey demeyeceğim. Ben çok şükür ayakta gitmek sıra beklemek gibi durumlarda kacinmiyorum sağlığım yerinde çok şükür ama bazen ben de hamile olduğumu unutuyorum. Ne zaman ben de hamile gibi gezincem merak etmiyor değilim. Çevremde benimle aynı haftalarda olan kişiler var bu sene herkes aynı anda hamile kaldık gibi herkesin belli benim değil. İşlerinde bile diyorlar sen mi hamilesin biz mi diye hala aynı halde takiliyorum