Beyazmelekkk Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor kimin ilk veya 2.-3. gebeliği ? Kaçıncı haftada siniz ve kese bebek kalp duyanlarr kimler ? Biraz sohbet edelim istiyorum
Glsm-ktl1 Beyazmelekkk ilki kürtaj oldu bu 2. Hamileliğim aşırı mide bulantısı ve halsizliğim var keseyi gördük kalp atımı için perşembe gıdecez
Buskyksl Beyazmelekkk merhaba 2. Gebeliğim ilk gebeliğimde kızıma hamileyken çok kusardım. Şimdi 6+6 haftalığız henüz kusma yok ama ara sıra bir mide bulantısı sonra kesiliyor yavaş yavaş iyi oluyorum gibii yani belli olmuyor asla bi iyiyim bi kötü 😅 kalp atışını bir kaç gün önce duyduk şükür sorun yok
S123Mrv Beyazmelekkk benimde 2.gebeliğim, bana göre 6.haftada gittim doktor keseyi gördü ama 5-5.5 haftalık dedi kalp atışı için pzt çağırdı merakla bekliyorum. Bulantı arada vuruyor göğüs hassasiyeti var
Ayaz_Aybars_mom Beyazmelekkk 7+2 🙋♀️🧿 4.gebeliğim 2 kimyasal ve 3 yasinda bir oglum var 😊 şimdi yeniden rabbim nasip etti bu duyguyu 🤲 4+3te kesemiz göründü 6+1 de kalbimiz duyuldu çok şükür 🤲
Beyazmelekkk Glsm-ktl1 bende bugün keseyi gördüm 5+5 im adete göre amaa haftaya kalp bebek için gelin dedi daha net çıkar kaç haftalık gün olduğum
Bebisiminannesii Beyazmelekkk 5+4 henuz doktora gitmedim , gidince kalp atışını da duymak istiyorum biraz bekleyelim. :) durup dururken uyku basıyor, kasik ağrılarım gecti diyebilirim. Gogus hassasiyetim var:)
Aynil710 4+2 yim cuma gunu doktora gidicem kalp atışı ve bebek gec mi görülüp duyuluyor 1 kimyasal kaybim var ilk gebeligim tedirginim😓
Gizeemm07 Merhaba benimde 5+6 yım bugün ilk defa hem keseyi gördük hemde kalp atışını dinledik çok şükür haftaya yeniden kalp atışı için gitcem 😇🌸
Dfnsyn Ben de 5+4 oldum 🥰 5+0 Ken kesemizi gördük haftaya da kalp atışları için gideceğiz. Özellikle bugün sanki karnımı kasıklarımı elektrik çarpıyor gibi bir şey oluyor hemen geçiyor, normal mi acaba 🙏🏻
Edanehir Merhaba, uygulamaya göre 5+0 ama bugün kese görmeye gittim 4+1 sin dedi kese az da olsa göründü bi dahakine daha sıkışık gel dedi net görünmesi için 10 gün sonrasına da kontrol verdi o zaman kalp atışlarını duyar mıyım bilmiyorum
crescent___ Bende 6+4, gittik kalp atışını onayladı ama bize dinletmedi iki haftaya gel dedi, kalp hastasıyım son iki gündür aşırı çarpıntı yaşıyorum yarın kardiyolojiye gideceğim, bulantı hissimde çok yoğun