elifyksln Kızlar 33.haftaya girdik ama hala net isim kararı alamadık bi türlü şuan gülşah sena düşünüyoruz sizde durumlar nasıl
esra_mercan42 elifyksln 36 haftalgz aras koyacgz inşallah magnetleri bastrdım bakalm 3 ü oğlum bu arada 🥰
elifyksln SenAlp24 isim seçmek çok zormuş yaa benim dediklerimi eşim beğenmiyor eşimin dediklerini ben beğenemiyorum en son kimliğe isimsiz yazdıralım dedim 🤣
ipekkus elifyksln bu konuyu aynı biz yaşadık o isim söylüyordu ben beğenmiyorum yada o 😅 son 2 ay kala ortak bir isim de karar verdik ikimizinde içine sinen oldu İPEK kuşumuz oldu 🩷🤗
Zeyna_12 elifyksln isim vermek cidden zor iş bişeyi seçiyorsun sonra bişey oluyor soğuyorsun biz Gökçe Sena koyucaktık eşim Gökçe’ye hiç ısınamıyordu ama bi yanıda hep Elif olsun istiyordu ama beni de kırmıyordu sağolsun sonunda da Elif eda koymaya karar verdik herşeyi ona göre hazr ve çokta içimize sindi 🫶
elifyksln Zeyna_12 bizde gülşah gökçe dedik iki gün önce ama gülşahın yanına gökçe pek ısınamadım tek başına daha güzel gökçe ama eşim sevmedi bu sefer o zaman gülşah sena dedim bakalım artık😂
BerrakYagmurMert Kedi köpek adı gibi isimler dışında takılıyoruz bizde . Ben şu an herkesin koyduğu isimleri istemiyorum eski isim istiyorum Müjgan , Piraye , Süreyya gibi eşim Güneş olsun diyo daha karar veremedik 😂