artikbiranneyim Arkadaşlar motivasyonunuza ihtiyacım var, 30 lu haftalar boyunca nst de sancıları çıkan ya da kasılmalar yaşayan fakat son haftalara kadar doğurmadan gelenler var mı? Lütfen olsun çünkü🥹 👉🏻👈🏻
SenAlp24 artikbiranneyim hastanede yattım 2 gün serumla durdular ciğer geliştirici falan şuan 38 haftalık olacağım bir sıkıntı yok etrafımdakiler o başlangıcı yaptı beklemez dediler ama hiçte öyle olmuyormuş merak etme seninde bir sıkıntı olmaz İnşallah🙏
EceNaz26 artikbiranneyim tam 30. Haftadan itibaren sancılar ağrılar 3 kere acilden yatış verildi doğdu doğacak dediler bugun 37+3 olduk 🤣
Eflinshine artikbiranneyim ilk oğluma hamileyken 32.haftadan itibaren her nst de sancim cikiyordu. Her hafta sancilar artti 36 ya kadar yattım magnezyum kullandim nst sancilarim 90 100 lere dayaniyordu. Sonuçolarak 40+4 de dogdu🤭 Şimdi ikinci ogluma hamileyim ayni sekilde sancilar cikiyor acilmam yok ciger gelistirici vuruldum. Serum takildi sancilar durmadi şuan yatiyorum pek is yapmiyorum 36 haftalik olduk insallah abisi gibi gununu bekler şakaci bir bebektir😊
Yagmurrnurr Ya bemde 32+3 haftalığım bugün çok fena regl ağrılarım başladı bel kasık sızlaması bacak ağrısı nst de çok az kasılma çıktı semdede öyle mi
artikbiranneyim EceNaz26 hadi insallah o haftaları biz de görürüz bu minikler bize heyecan yasatmayı seviyorlar 😅 valla umut verdiniz tesekkür ederim 😄
EceNaz26 artikbiranneyim inşallah beklerler bende artık doğsun diye bekliyorum o zaman durdurdular bebeyi simdi o gelmiyo 🤣
artikbiranneyim Eflinshine yaa içim ferahlıyor okudukça🌸 demek ki bunlar olabiliyor biraz olsun sakinleştim gerçekten sürekli kendimi kurup duruyordum cok teşekkür ederimmm🙏🏻😅