GizemElf biraz çabalamak gerek benim oğlum 1 günde öğrendi ama gece kaçırdığı illa oldu şu şekilde yaptık biz. İlk gün bezden açtım tak fln dedi takmadık bahçedeydik 2 kere altına yaptı ama yanımda değil arka tarafa gidip yaptı eve çıkardım suyla oynamayı sever oğlum o yüzden WC çeşmesine hortum taktım suyu açtım ona gel oyna çişini yap yıka sonra çıkalım dedim hmn kabul etti biraz yanlız bıraktım arada kontrol ediyordum yarım saat kadar kaldı orada gittim tekrar beni gönderi ane sen git dedi gittim çaktırmadan baktım çişini yaptı yıkadı sonra beni çağırdı anne yaptım yıkadım diye alkışladik beraber ve ona sürekli yaptığına dair güzel şeyler söyledim yine gelince koş WC ye yap dedim sana sürpriz yapıcam fln dedim daha heveslendi geldiği gibi söyledi ane cisim geliyor ışığı aç diye ama beni de yanında istemedi sen git sonra dedi o şekilde hep wccde yaptı gece asla bezlemedim alez kullandım bı kaç gün kaçırdı uykudan kaldıramadigim için ama şuan kaldırıyom yapıyor alıştı çok şükür tek sıkıntı utangaç benim dışımda kimseyle gitmiyor tutuyor çok çok zorlanınca kaçırıyor bı yere gidince de o ortamda kimse olmicak anca öyle gider WC ye