EbruDemir81 Kızlar biseyler yedikten sonra aniden midem bulaniyor yaparken vs değil yedikten sonra midem acayip bir şekilde bulaniyor bu şekilde olan var mı aranızda acaba
Newnesilanne EbruDemir81 bende sizin gibiydim prilam kullanmama rağmen. Hatta özellikle yedikten sonra bulanıyor ve kusmayla sonuçlanıyordu maalesef. Yemek öncesi ve sonrası hemen su içmeyin. İçecekleriniz ya sıcak olsun ya soğuk ılık olunca daha çok mide bulantısı yapıyor. 8.hafta da başlayıp 25.Haftada biten bulantım oldu maalesef ama giderecek azalmıştı inşallah sizin daha kısa sürer
_-Emine-_ Ben birşey yapamıyorum doğru düzgün yiyemiyorumda 6. Haftadan beri şuan 12 haftadayız doktora dediğimde Prilam bulantı ilacı verdi ama çok zor durumda kalmadıkça kullanmıyorum
Eymen61 Benim ikinci gebeliğim aynı durumdayım 10 haftalık aşırı mide bulantısı var. İlaç hiçbir işe yaramadı bende. Ama bu sabah taze zencefil kaynar suya atıp beş dakika dinlendikten sonra limon sıkıp içtim çok iyi geldi Tavsiye ederim
Eymen61 babymommy_ ilk defa duydum etrafımda içen çok gebe var böyle bir problemle karşılaşmadılar. Hatta tavsiye eden doktorlar var ilaç kullanmak yerine. Tabi çok olmamak kaydıyla. Gebelikte içilmeyen çok bitki var ama zencefil değil. Ama belki düşük riski olanları tetikler onu da bilemiyorum tabi