An53 Merhaba herkese bebeğim 3 aylık meme reddi yaşıyoruz hiçbir mamayı kabul etmiyor kaşık biberon sonda her yöntemi denedik. Bütün mamaları aldım hiçbirini kabul etmiyor ağzında tutuyor sonra tükürüyor. Sadece sütümü sağıp veriyorum onu da ağlaya ağlaya içiyor ama onu doyuracak kadar sütüm çıkmıyor. Aylık 400 gram kilo alıyor o da zorla çocuğu ağlaya ağlata sütümü veriyorum. Ek gıda için çok küçük ben ne yapacağım bir çözümü olan var mı
Zumrazu An53 çok kötü bir durumdasınız ya ablamın kizida öyle sadece meme istiyor hiç bir mamayı içmiyor sun dokuz aylık yine biberonla hiç mama içmiyor ek gıda da çok az yiyor sadece meme görsen ablamda çocukta bir deri bir kemikler ama benim oğullarım memede biberonda her aldığım mamayı da icerlerdi altı aylık olduklarında da pirinç unuyla yada nişe ile mamalar calardim maşallah benimkiler tombikler
Zuleyha_18 Zumrazu önemli olan kilolu olmaları değil tabi sağlıklı olmaları ☺️ An53 Uyurken emzirmeyi denediniz mi , zorla da olsa vazgeçmeyin bence geçici bir süreç evet çok zorluyor insanı ama siz vazgecmezseniz o pes eder inşallah 🥰
Zumrazu Zuleyha_18 şükür sağlık lida ama tonik olmaları şöyle işe yaradı diş cikarirken kilo kaybediliyor benimkiler biraz verdiyse geri aldılar zayıf çocuk daha bitkin düşüyor ondan demistim