afra119- Kızlar iki üç gün önce post açmıştım akşam çöpe attığım test sabah pozitif çıktı diye, çoğu kişi bozuktur dedi, ama ertesi günü erken gebelik testi aldım ve sonuç bu
Mucihe afra119- kuruma değil kuruma öyle olmaz hayırlısı olsun sağlıkla alın kucağınıza ama önce kan testi verin
Gkce18 Yaa çok sevindim ogünki postunuzuda okumuştum çok ihtimal vermemiştim genelde sonradan bendede çizgi çıkıyordu çünkü ama bence basbayağı hamilesiz tebrik ederimm 💗🫶
MrvBK afra119- Hayırlı olsunn kuzummm. Gayet belirgin bence. Bir de kan verip pozitif gördüm müüü ooohh misss 🙏🏻 Gecikmen var mıydı bu arada?
afra119- MrvBK çöpe attığım testi yaptığımda adetime iki gün vardı, erken gebelik testimi de adet günü yaptım bi kaç haftaya doktora da giderim
MrvBK afra119- Kan da ver canım sen en kısa zamanda. Doktora gidene kadar takip edersin en azından. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
afra119- Kub-ra61 tabikide 6 gün öncesinden gösteriyor, ben önce normal test yaptim ucuzu varya o bile gösterdi, varsa çıkar siz direkt erken gebelik testi alın
Elif1989- afra119- hayirli olsum canim var görünüyor iliskiden kac gün sonra böyle cikti benim 9. Gün negatif bu ayda olmadı galiba