mothercup Folbiol baya bi kötüleniyor doktoruma aşırı güveniyorum bana folbiol yazdı bu günde sordum sıkıntı yok ilaçta diyor ve folbiol kullanan akrabalarımın çocukları maşallah sağlıklı korkuyorum ya burda görünce anlayamadım ne fark olduğunu
minnosbirkiz mothercup hamilelik öncesi kullanmanızda sorun yok, hamile kaldıktan sonra değiştirmeniz gerekiyor, çünkü çok ağır bi folikasit yani günde almanız gereken miktarın 7-8 katı civarı
Buse344161 mothercup sağlık ocağı bana vermişti ama dozajı yüksek kır iç dedi ilaç küçücük kıramadım da . Devlet hastanesine gittim doktor değiştirdi hemen folbiolu başka verdi. İki doktorda yüksek olduğunu söyledi bence riske atma başka ilaç yazdır için rahat eder hem şüpheli kalıcağına
MrvBK mothercup Benim doktorum değiştirdi. Folbiol bizim istediğimiz dozun çok üstünde dedi. Bence multivitamin olarak satılanları kullan. Hem eksik vitaminlerin varsa düzelmiş de olur
Zeyson mothercup valla cnm bende ilk oğlumda doktorum folbiol yazmıştı gayette iyiydi şimdi yine folbiol kullanıyorum
Fatma_Fatma mothercup bende doktoruma çok güveniyorum bende hamileliğimin başından beri folbiol kullanıyorum hatta 2ay sonra bitince bırak dedi yeni aldım dedim ve evdede 1kutu daha varmış dedim kullan hepsini birşey olmaz dedi 5aylık oldu bebeğim baktım bitmiyor ilaçlar kendi kendime bıraktım
eylemm09 mothercup valla bana sağlık ocağı yazdı folbiol ben bir tabletini kullandım sonra hastaneye gidince doktorum bu çok yüksek dedi hemen bırakmamı söyledi ve folidoce yazdı onu kullandım ilk 3 ay sonra onu da bıraktım bence folbiol kullanılmamalı ama tabi gene siz bilirsiniz
br2023 mothercup Bende onu kullanıyorum şimdiye kdr bir skntim olmadı sadece kullandgm ilk zamanlar (20 haftalık hamileydm yeni basladm)geceleri burnum kanıyordu doktor sıcaklardan dolayıdır dedi ama bence ondan dolayı değildi folbiol dışında vitamin ilacı da demir ilacı da kullandgm için hangisinden dolayı öyle oluyordu bilmiyorm tabi.
Dilekulgtt mothercup düştük yaptiktan sonra doktor banada yazdi bi kutu kullandim sonra bidaha aldim ama iyi seyler duymayinca bende tereddutte kaldigim icin o kutuyu kullanmadim acikcasi 🙄