Mst12 35+1 bu haftalarda hareketlerde azalma oldu mu bir kaç gündür oynuyor gün içimde ama hafif hafif yeri daraldığı için mi 🥹
alyamm_33 Mst12 benimde 35 oldu oynamasi hafifledi yeri daraliyo korkma ama vişne suyu iç oynamasını izle
Hulo2105 Mst12 34+3 üm yattığımda asla durmuyor. Otururken de kıpır kıpır. Ayaktayken fazla hareket etmiyor o kadar. Ama bundan sonra bi günü bi gününe uymaz herhalde hareketi azalır benimkinin de
Nur_hayder Mst12 bizde de durum aynı bi ses verir iyiyim dercesine ama dahasıda yok bide kasılma var biraz 35 haftadan önce o o kadar hareketliydi ki uyutmuyordu
alyamm_33 Mst12 tabii ki de insan korkuyor bir de bazen anketleri de görüyoruz ve beni kaybeden anneleri Allah yardımcıları olsun insan daha çok tedirgin oluyor ama sen vişne suyunu iç uzan göreceksin değişimi
Zynpkcn Günü gününe uymuyor bende 35+2deyim 2 gün cok asiri harektliydi bugun hafif hareketleri var anne ben buradayim.der gibi yani
Nur_hayder Hulo2105 bende sizin gibiydim uyku haram olmuştu ama 35. Haftaya girer girmez artık ses verir sadece o kadar
Zynpkcn Mst12 2 saatte bir 10 hareket dedi hemşire iste hissetmedigimde karnima yavasca tiklayip.ettiriyorum bende hareket