Alone Ronyainan son adet tarihine göre kaç haftalık gebesiniz? Bebeği görüp kalp atışını duyabildiniz mi ?
poyrazege1503 Alone iyi de çok saçma değer 1000 diyor kalp atışı duyduk diyor 7 hafta gebelik için bu beta hem az hem kese bile görünmüyor zaten bu betaya kalp atışı nasıl duyuldu ya hanim efendi dalga geçiyor yada kendini tam anlamadı 🥺
Alone Ronyainan hayırlı olsun o zaman sağlıkla gelsin inş. Ama dediğim gibi beta ve cinsiyetin alakası yok🌺
Fatmaacylnn Ronyainan ilk defa duyuyorum böyle bişeyi alakasının olduğunu düşünmüyorum genelde yavaş olunca sağlıksız olur diyorlar inşallah öyle bişey olmaz sizde💕
Aytac1233 Fatmaacylnn bendede aynisi oldu 22si 1173 25i 1193 burada ya diş gebelik denildi yada kimyasal ama kalp atişini duyduk🥰
Alone poyrazege1503 valla bende çözmeye çalışıyorum ama çözemedim inanın. Belki değerleri yanlış biliyordur diyelim. Gerçi 800 den 1000 e yükseldiğinde yani hcg si 1000 iken kaç haftalıktı onu bilmiyoruz. Üstünden zaman geçmiş demek ki. Hakkında hayırlısı olsun
Ronyainan poyrazege1503 niye dalga geçeyim pardon Beta o ilk gecikmem olduğunda öyleydi her gün beta çektirmiyorum ya evet şimdi 7 haftalık benim bahsettiğim ilk gecikince verdiğim kan değerleri
Aytac1233 poyrazege1503 bendede aynisi oldu 22si 1173 cikti betada 25i 1193 ya diş gebelik denildi burada yada kimyasal ama qayetde guzel kalbi atiyor🥰
poyrazege1503 Ronyainan biz yanlış anladık canim tarih belirtmedigin için ben şuan sandim kusuura bakma saglikla büyüsün 🌸