babymamy Merhaba beta 5400 cıktı 5+4 te ama doktor kese kücük henüz ici boş dedi ya böyle bisi basına gelen oldu mu naptınız kızlar
Bigsecret3 babymamy benim de aynıydı 5+4 kese var beebk kucuk görmüyorum dedi 2 hafta sonra 8+0 gittim kalp atışı ve bebek göründü tabi ben şuan kürtaj oldum 13 oldu hayırlısı ile kucağına al inşallah canım beta HCG çok iyi maşallah 🧿
Mervealya1992 babymamy birçok kısının basına gelmişttir normel yani 6 haftada gozukur 7haftada da olabılır
Mucize-1 babymamy canım kendini strese sokma bende korkmuştum ama 7 de duyduk kalp atışını falan küçük olduğu için gorunmemistir kendini korkutma
Semamamy Hayir tabikide bebegimin olcavini 5+5 gunlukken ogrendim ultrasonda sadece kesesi gorundu bebek cok kucuk oldugunicin gorunmedi kuzum 6+5 gublukken kalp atisini duymustuk cok sukur suan 12+1 haftaligiz endise yapma
Beyazmelekkk babymamy benim dün beta 4450 çıktı az önce Dr dan geldim kese gözüktü sadece haftaya bebek gorururuz dedi . Benimde şuan adete göre 5+4 falan olması lazım